aneczka2405
Fanka BB :)
No duży chociaż jak dla mnie jest i tak maleńki i bezbronny.ojej... ale duzyy!!! ja mam problem z ubrankami, ze 56 za duze, a u Ciebie bedzie odwrotnie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No duży chociaż jak dla mnie jest i tak maleńki i bezbronny.ojej... ale duzyy!!! ja mam problem z ubrankami, ze 56 za duze, a u Ciebie bedzie odwrotnie :-)
Oj tak te Natalki uparte są
Mam nadzieję, że złapie mnie raptownie, były chyba dziewczyny, u których nic się nie działo, żadnego rozwarcia i tak raptem chwyciło z tego co kojarzę prawda???
Przychodzi wieczór a mała zaczyna wtedy szaleć w brzuszku!! Łobuziara
Kochane, a kiedy będe mogla pic herbatke z kopru? Bo pisze że dziecku podaje sie po pierwszym miesiacu zycia.. W takim wypadku ja też bede mogla to pic dopiero jak mała skonczy miesiac?