reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Polecam Tabex...z tymi tabletkami da radę.
Ooo zaraz mu powiem:tak: Dzięki :)

agniesiak85 To super, ze twoj rzuca moj obiecywal, ze nie bedzie palic w domu jak mala bedzie...
O tym zeby rzucil moge pomarzyc:-(...
Ingusia mnie wlasnie kopie:-).
No ja to sobie nawet nie wyobrażam, żeby mi w domu palił:no: ja jestem z rodziny niepalących;-) Tzn tata palił ale jak się wyprowadził to juz nikt, więc to się nie liczy:-) Ja od razu tylko z M zamieszkałam ( już na studiach) to mu powiedzialam, że pali na dworzu. Bez gadania, ja nie będe wąchac tego smrodu!:-p Zresztą tak mnie od dymu głowa boli, że choruję potem dwa dni:eek:

reklama
hej dziewczynki!!

effa trzymam mocno kciukasy!!!

też nie nawidze dymu tytoniowego....:-pfuuu ale sama czasem lubię sobie dymka puścić, o tak do pifka :tak: - oczywiście teraz nie :laugh2:

a ja dzisiaj chyba się wybiorę na pocztę... pojade busem z młodym bo chyba awizo to jego Pan Chłodek przyszedł :-D zrobimy małą wyprawę.

A kaszel mi przeszdł po tym Bioparoxie.... uff teraz katar tylko męcze, ale on zawsze trwa 7dni, a nie lubię tych sprayi bo wysuszają kinol, wole jak mi kapie niż jak mam wrażenie, że mi wyschnął :cool:

Hej Nocka koszmar co chwila siku i brzuch mnie bolali boli do teraz od wczoraj jakbym miala @ dostac a gin mowi ze tak musi :/ lapia mnie skurcze ale przechodza :/ qurna noooooooo ja juz nie daje rady ja juz chce zeby bylopo wszystkim i niech boli ile chce .boje sie isc sama do miasta bo mam schizy ze jak pojde to pech bedzie chcial ze wlasnie wtedy itd :/Jutro ide na CTG i badanie i tak w kolko :/W poniedzialek bedzie moja polozna :) i ide do gin miech mnie wymasuje :-) i niech w koncu urodze a jak mi beda znowu w szpitalu cos przeciwko dawac to opier**** ze hej :/A czemu EFA musi miec wywolywany porod ?

Polecam Tabex...z tymi tabletkami da radę.
moj Karol za pierwszym razem tez rzucał wlasnie z tymi tabletkami. Ale wytrzymal 9 miesiecy i zaczal znowu palic.
Na szczescie jak sie dowiedzial o ciazy to jak reka odjal. I nawet nie uzywal tabletek :-)
Ooo zaraz mu powiem:tak: Dzięki :)

No ja to sobie nawet nie wyobrażam, żeby mi w domu palił:no: ja jestem z rodziny niepalących;-) Tzn tata palił ale jak się wyprowadził to juz nikt, więc to się nie liczy:-) Ja od razu tylko z M zamieszkałam ( już na studiach) to mu powiedzialam, że pali na dworzu. Bez gadania, ja nie będe wąchac tego smrodu!:-p Zresztą tak mnie od dymu głowa boli, że choruję potem dwa dni:eek:

tylko te tabletki sa na recepte. Musialby isc do lekarza pierwszego kontaktu i tamten mu wypisze.
a.. no i sa drogawe. Ja pamietam ze my placilismy kolo 40 zł.

Hej kochane :*

Jejku, moja nocka okropna.. Brzuch bolał jak nie wiem co.. Skurcze mnie takie łapią że na każdym lece do kibelka i mam biegunke.. ;/ koszmar.. Dobrze że akurat są rzadko.. No i jak mała się rusza to normalnie czuje ją w spojeniu łonowym.. Przyłożyłam rękę tam nisko jak się wierciła, i poczułam tam wybrzuszenia! Ja nie wiem czy tak może być, ale wyobraźnia to to nie była.. :( Ja już żyje normalnie w ciągłym stresie.. Jeszcze mnie nerka pobolewa i siusiam na pomarańczowo ;/ A jak sikam to mnie tak łapie w brzuchu taki ścisk, że oddychać nie moge.. :(

Miłego dnia kochane :*

Tego to ja nie wiem czemu Effa musi miec wywoływany.. Może chodzi o tą wadę małej?:eek:

hmm.. w sumie ja tez nie wiem. nie zapytalam.

Dziewczyny myslalam , ze bede dzisiaj w nocy plakac. Zrobilam chyba z milion obrotow w lozku, a najgorsze jest to ze biodra mi dretwieja. I to niejednokrotnie od biodra po sam maly palec u stopy i przy zmianie pozycji nie przechodzi.. dopiero jak poleze jakas minute.
Do szalu mnie to doprowadzi niedlugo.:eek:

Hej kochane :*

Jejku, moja nocka okropna.. Brzuch bolał jak nie wiem co.. Skurcze mnie takie łapią że na każdym lece do kibelka i mam biegunke.. ;/ koszmar.. Dobrze że akurat są rzadko.. No i jak mała się rusza to normalnie czuje ją w spojeniu łonowym.. Przyłożyłam rękę tam nisko jak się wierciła, i poczułam tam wybrzuszenia! Ja nie wiem czy tak może być, ale wyobraźnia to to nie była.. :( Ja już żyje normalnie w ciągłym stresie.. Jeszcze mnie nerka pobolewa i siusiam na pomarańczowo ;/ A jak sikam to mnie tak łapie w brzuchu taki ścisk, że oddychać nie moge.. :(

Miłego dnia kochane :*

Iza jak sikasz na pomaranczowo to chyba to juz nie jest dobrze co?

A mnie dziś w nocy brzuszek pobolewał. Pewnie te skurczyki. Eh.. no musimy jakoś wytrzymac tą końcówkę ciąży, głowy do góry!;-) Już niedługo nasze niuńki będa z nami;-):-D
Ja pitole.. zostało mi 10 dni:szok:

reklama
witam sie i ja :tak::tak::tak:
weszlam tu zastanawiajac sie ktora nastepna, a tu nic???? :-D niemozliwe wrecz :-p
No ale dzien jest dlugi... :sorry:
mysle ze na pewno jedna dzis bedzie -effa jzu w szpitalu - tryzmamy kciuki zeby tym razem sie udalo :tak:

co do papierochow to moj M pali :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale na balkonie :-p:-p niezaleznie od pogody :-p:-p:-p
Fakt, ze pali malo - juz dawno zszedl do 3-4 dziennie, no ale zawsze to smrod :no: Pytam u lekarki o ten Tabex ale stwierdzila ze jak on pali tak malo to wystarczy silna wola... Ciekawe czyja, bo na pewno nie jesgo :-D
Ale znajomy po Tabexie rzucil (wczesniej podpalal i byl niemal uzaleniony od gum Nicorette:szok:) no i wytrzymal tez kilka miesiecy... :no:
To jednak naprawde trzeba po prostu CHCIEC :tak:

Spadam do pozniej - milego dnia zycze :tak:

owerelene - super, ze tesciowa stanela na wysokosci zadania :tak:- ale mysle ze pewnie teraz bedzie jej troche przykro (albo i bedzie obrazona) jak Twoja mama przyjedzie ci pomoc...

Do góry