reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
I moja kupka jest zielona.. ;/ eh..
moniSkaBe
Fanka BB :)
Oglądam DDTVN, jest Rodowicz, mastko jak onsa wyglada
Do tego jakas taka blada.....brrrr
hehehe tez przelaczylam na DDTVN i moje pierwsze slowa "o kurde, jak ona wyglada" jak smierc
hej kochane, my to już takie zrzędzące, jak stare baby;-)
ja coś ostatnio nie mogę zasnąć, a wczoraj to tak gadałam mojemu M w łóżku, że aż poprosił, bym mu dała spać, bo wyjątkowo wstaje o6 - nagadać się nie mogłam a spać nie chciałam
hahaha...wczoraj za to dowiedziałam się. że w następną środę na Fox Life zaczyna być puszczany 6 sezon Chirurgów - juppiiiii
tyle czekałam
M powieidział,ze Szymek na złośc pewnie będzie się chciał urodzić własnie 3 i nie obejrzę, a to przeciez taki wazny odcinek, heloooooooooooł
jejku żal mi tego boćka, o którym trabia od rana w tv - ten, którego partnerka zginęła, a on został przy jej ciele do tej pory
oby tym razem sięudało, trzyma kciukasy ;-)
i dlatego ja się cieszę, że nie palimy....
tez nienawidze tego smrodu papierosowego, rodzice skutecznie mi go obrzydzili
matko i córko, jak ty się bidulo męczysz...
lec zbadać ten mocz, co za debile, nie lekarze
nie mogli ci pomóc, juz byłabyś po
wytrzymamy...już niedługo
ja coś ostatnio nie mogę zasnąć, a wczoraj to tak gadałam mojemu M w łóżku, że aż poprosił, bym mu dała spać, bo wyjątkowo wstaje o6 - nagadać się nie mogłam a spać nie chciałam
hahaha...wczoraj za to dowiedziałam się. że w następną środę na Fox Life zaczyna być puszczany 6 sezon Chirurgów - juppiiiii
tyle czekałam
M powieidział,ze Szymek na złośc pewnie będzie się chciał urodzić własnie 3 i nie obejrzę, a to przeciez taki wazny odcinek, heloooooooooooł
jejku żal mi tego boćka, o którym trabia od rana w tv - ten, którego partnerka zginęła, a on został przy jej ciele do tej pory
Witam o poranku!!!
Mam nadzieje, ze nastepnym razem, gdy tutaj zagladne Malenstwoje moje juz nie bedzie w moim brzuszku. Dzisiaj kolejne podejscie do porodu Mam nadzieje, ze w koncu zaczna i wywolywanie nie bedzie trwalo kilka dni.
A Wam zycze milego dnia spedzonego w dobrym samopoczuciu!!!
oby tym razem sięudało, trzyma kciukasy ;-)
Aaaa.. no weźcie.. Ja jeszcze śniadanka nie mam.. hehe. M wyszedl na balkon na papieroska ale zaraz mi zrobi cos smacznego;-) niech te ostatnie dni sobie popali bo obiecał, że jak tylko urodze to on od razu rzuca Ciekawe czy mu się uda;-)
i dlatego ja się cieszę, że nie palimy....
tez nienawidze tego smrodu papierosowego, rodzice skutecznie mi go obrzydzili
Hej kochane :*
Jejku, moja nocka okropna.. Brzuch bolał jak nie wiem co.. Skurcze mnie takie łapią że na każdym lece do kibelka i mam biegunke.. ;/ koszmar.. Dobrze że akurat są rzadko.. No i jak mała się rusza to normalnie czuje ją w spojeniu łonowym.. Przyłożyłam rękę tam nisko jak się wierciła, i poczułam tam wybrzuszenia! Ja nie wiem czy tak może być, ale wyobraźnia to to nie była.. Ja już żyje normalnie w ciągłym stresie.. Jeszcze mnie nerka pobolewa i siusiam na pomarańczowo ;/ A jak sikam to mnie tak łapie w brzuchu taki ścisk, że oddychać nie moge..
Miłego dnia kochane :*
matko i córko, jak ty się bidulo męczysz...
lec zbadać ten mocz, co za debile, nie lekarze
nie mogli ci pomóc, juz byłabyś po
Dziewczyny myslalam , ze bede dzisiaj w nocy plakac. Zrobilam chyba z milion obrotow w lozku, a najgorsze jest to ze biodra mi dretwieja. I to niejednokrotnie od biodra po sam maly palec u stopy i przy zmianie pozycji nie przechodzi.. dopiero jak poleze jakas minute.
Do szalu mnie to doprowadzi niedlugo.
wytrzymamy...już niedługo
moniSkaBe
Fanka BB :)
hehe dlatego tak narzekamy, bo nasza sprawnosc fizyczna podobna jest do tej, ktora posiadaja stare baby
a one tez jecza
a one tez jecza
reklama
Witam cały wieczór wczoraj mnie nie było, myślałam, że ktoś urodził, a tu cisza
Nie wiedziałam, że składanie dwóch elementów mebli może zając tyle czasu!! Także dopiero dzisiaj biorę się za porządki.
Miłego dnia Marcóweczki!
effaa Powodzenia!
uwielbiam składać meble....mój J ostatnio z kolegą składał ....to męczyli się jak nie wiem...i oczywiście musiałam im się wtrącić bo źle składali....ach Ci faceci...w ogóle nie mają wyobraźni
Cześć Kochane.No ja nie byłam w końcu wczoraj na IP bo trochę mi z tym bólem przeszło( podkreślam trochę)...ale widać poprawę więc nie będe panikować.Martwi mnie to że od paru dni mam wysokie ciśnienie bo wcześniej miałam idealne,więc skoczę dzisiaj do przychodni moczyk zanieśćWczoraj wieczorkiem wpadłam na BB tylko poczytać,bo ze zmęczenia mi się pisać nie chciało-byłam z siostrą po materac i przywiozłyśmy od niej w końcu łóżeczko,stoi już skręcone,gotowe-tylko dzidzi w środku brak ja miewam wnocy skurcze,brzuch się spina i boli jak na @ ( nawet bardziej) a tak poza tym to nic się nie dzieje.W piątek USG normalnie nie mogę się doczekać
effa trzymamy mocno kciukasy
no Ania... już myślałam że urodziłaś
Aaaa.. no weźcie.. Ja jeszcze śniadanka nie mam.. hehe. M wyszedl na balkon na papieroska ale zaraz mi zrobi cos smacznego;-) niech te ostatnie dni sobie popali bo obiecał, że jak tylko urodze to on od razu rzuca Ciekawe czy mu się uda;-)
mojemu szwagrowi udało się rzucić palenie jak tylko córa mu się urodziła...fakt że teraz - po 3latach pali ...ale to tylko kilka papierosów- a nawet ma dni że wcale
Tylko aby było śmieszniej to rzadko wpadamy nad morze.Za to ja gór nie widziałam
ja jestem pół góralką i w życiu nad morzem nie byłam
Hej kochane :*
Jejku, moja nocka okropna.. Brzuch bolał jak nie wiem co.. Skurcze mnie takie łapią że na każdym lece do kibelka i mam biegunke.. ;/ koszmar.. Dobrze że akurat są rzadko.. No i jak mała się rusza to normalnie czuje ją w spojeniu łonowym.. Przyłożyłam rękę tam nisko jak się wierciła, i poczułam tam wybrzuszenia! Ja nie wiem czy tak może być, ale wyobraźnia to to nie była.. Ja już żyje normalnie w ciągłym stresie.. Jeszcze mnie nerka pobolewa i siusiam na pomarańczowo ;/ A jak sikam to mnie tak łapie w brzuchu taki ścisk, że oddychać nie moge..
Miłego dnia kochane :*
niunia...Ty się wykończysz...pij dużo wody, uzupełniaj płyny - bo przez tą biegunkę się odwodnisz