reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Iza Ty sie biedactwo nameczysz....:no: koniecznie zbadaj ten mocz :tak:

Mnie tez sie okropnie ciągnie ten ostatni miesiac....juz bym chciala połowe marca:tak::-)

reklama
Widzę że każdemu coś dolega:) ja też juz chodzę, a raczej tocże się jak słoń. Chciałabym już urodzić, a tu jeszcze marca nie ma

Agus...mialam to samo wrażenie jak ją zobaczyłam!!! SZOK!!
Strasznie się postarzała!!! Jeszcze jak jej nie pokazują z bliska to jak cię moge...ale kazde zblizenie kamery to porażka!!

hej kochane, my to już takie zrzędzące, jak stare baby;-)

ja coś ostatnio nie mogę zasnąć, a wczoraj to tak gadałam mojemu M w łóżku, że aż poprosił, bym mu dała spać, bo wyjątkowo wstaje o6 - nagadać się nie mogłam a spać nie chciałam:-p:-p:-p:-p

hahaha...wczoraj za to dowiedziałam się. że w następną środę na Fox Life zaczyna być puszczany 6 sezon Chirurgów - juppiiiii:-D:-D:-D:-D

tyle czekałam:-p

M powieidział,ze Szymek na złośc pewnie będzie się chciał urodzić własnie 3 i nie obejrzę, a to przeciez taki wazny odcinek, heloooooooooooł:eek::eek::eek:

jejku żal mi tego boćka, o którym trabia od rana w tv - ten, którego partnerka zginęła, a on został przy jej ciele do tej pory:szok:

Witam o poranku!!!
Mam nadzieje, ze nastepnym razem, gdy tutaj zagladne Malenstwoje moje juz nie bedzie w moim brzuszku. Dzisiaj kolejne podejscie do porodu:no: Mam nadzieje, ze w koncu zaczna i wywolywanie nie bedzie trwalo kilka dni.
A Wam zycze milego dnia spedzonego w dobrym samopoczuciu!!!

oby tym razem sięudało, trzyma kciukasy ;-)

Aaaa.. no weźcie..:-D Ja jeszcze śniadanka nie mam.. hehe. M wyszedl na balkon na papieroska ale zaraz mi zrobi cos smacznego:-p;-):-D niech te ostatnie dni sobie popali bo obiecał, że jak tylko urodze to on od razu rzuca:-D Ciekawe czy mu się uda;-)

i dlatego ja się cieszę, że nie palimy....
tez nienawidze tego smrodu papierosowego, rodzice skutecznie mi go obrzydzili:-D

Hej kochane :*

Jejku, moja nocka okropna.. Brzuch bolał jak nie wiem co.. Skurcze mnie takie łapią że na każdym lece do kibelka i mam biegunke.. ;/ koszmar.. Dobrze że akurat są rzadko.. No i jak mała się rusza to normalnie czuje ją w spojeniu łonowym.. Przyłożyłam rękę tam nisko jak się wierciła, i poczułam tam wybrzuszenia! Ja nie wiem czy tak może być, ale wyobraźnia to to nie była.. :( Ja już żyje normalnie w ciągłym stresie.. Jeszcze mnie nerka pobolewa i siusiam na pomarańczowo ;/ A jak sikam to mnie tak łapie w brzuchu taki ścisk, że oddychać nie moge.. :(

Miłego dnia kochane :*

matko i córko, jak ty się bidulo męczysz...
lec zbadać ten mocz, co za debile, nie lekarze
nie mogli ci pomóc, juz byłabyś po:no::wściekła/y:

Dziewczyny myslalam , ze bede dzisiaj w nocy plakac. Zrobilam chyba z milion obrotow w lozku, a najgorsze jest to ze biodra mi dretwieja. I to niejednokrotnie od biodra po sam maly palec u stopy i przy zmianie pozycji nie przechodzi.. dopiero jak poleze jakas minute.
Do szalu mnie to doprowadzi niedlugo.:eek:

wytrzymamy...już niedługo:tak:

reklama
Witam cały wieczór wczoraj mnie nie było, myślałam, że ktoś urodził, a tu cisza :tak:

Nie wiedziałam, że składanie dwóch elementów mebli może zając tyle czasu!! Także dopiero dzisiaj biorę się za porządki.

Miłego dnia Marcóweczki!

effaa Powodzenia!

uwielbiam składać meble....mój J ostatnio z kolegą składał ....to męczyli się jak nie wiem...i oczywiście musiałam im się wtrącić bo źle składali....ach Ci faceci...w ogóle nie mają wyobraźni :laugh2::laugh2:

Cześć Kochane.No ja nie byłam w końcu wczoraj na IP bo trochę mi z tym bólem przeszło( podkreślam trochę)...ale widać poprawę więc nie będe panikować.Martwi mnie to że od paru dni mam wysokie ciśnienie bo wcześniej miałam idealne,więc skoczę dzisiaj do przychodni moczyk zanieść:tak:Wczoraj wieczorkiem wpadłam na BB tylko poczytać,bo ze zmęczenia mi się pisać nie chciało-byłam z siostrą po materac i przywiozłyśmy od niej w końcu łóżeczko,stoi już skręcone,gotowe-tylko dzidzi w środku brak:wściekła/y: ja miewam wnocy skurcze,brzuch się spina i boli jak na @ ( nawet bardziej) a tak poza tym to nic się nie dzieje.W piątek USG normalnie nie mogę się doczekać:-D

effa trzymamy mocno kciukasy:tak:

no Ania... już myślałam że urodziłaś :-D

Aaaa.. no weźcie..:-D Ja jeszcze śniadanka nie mam.. hehe. M wyszedl na balkon na papieroska ale zaraz mi zrobi cos smacznego:-p;-):-D niech te ostatnie dni sobie popali bo obiecał, że jak tylko urodze to on od razu rzuca:-D Ciekawe czy mu się uda;-)

mojemu szwagrowi udało się rzucić palenie jak tylko córa mu się urodziła...fakt że teraz - po 3latach pali ...ale to tylko kilka papierosów- a nawet ma dni że wcale :tak::tak::tak:

Tylko aby było śmieszniej to rzadko wpadamy nad morze.Za to ja gór nie widziałam:sorry:

ja jestem pół góralką i w życiu nad morzem nie byłam :-D:-D:-D

Hej kochane :*

Jejku, moja nocka okropna.. Brzuch bolał jak nie wiem co.. Skurcze mnie takie łapią że na każdym lece do kibelka i mam biegunke.. ;/ koszmar.. Dobrze że akurat są rzadko.. No i jak mała się rusza to normalnie czuje ją w spojeniu łonowym.. Przyłożyłam rękę tam nisko jak się wierciła, i poczułam tam wybrzuszenia! Ja nie wiem czy tak może być, ale wyobraźnia to to nie była.. :( Ja już żyje normalnie w ciągłym stresie.. Jeszcze mnie nerka pobolewa i siusiam na pomarańczowo ;/ A jak sikam to mnie tak łapie w brzuchu taki ścisk, że oddychać nie moge.. :(

Miłego dnia kochane :*

niunia...Ty się wykończysz...pij dużo wody, uzupełniaj płyny - bo przez tą biegunkę się odwodnisz :sorry:

Do góry