moniSkaBe
Fanka BB :)
Aga , Tobie 10 dni zostalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iza jak sikasz na pomaranczowo to chyba to juz nie jest dobrze co?
Izuś koniecznie jutro zawieź ten mocz do zbadania, to nie przelewki.. Może wreszcie wywołają u Ciebie poród jak zobaczą jak się męczysz i ajkie masz ciągłe problemy z nerkami..Nie, chyba coś z nerką znowu.. A nie mam jak jechać moczu na badania zawieść, bo rodzice w pracy, a autobusem nie czuje sie na siłach żeby jechać.. ale gorzej jak jakąś bakterie mam.. Cholercia, chyba jutro się zmusze do jechania..
Izulqa chyab wspominala o problemach z nerkami (albo to byl ktos inny????) no ale tak czy siak trzebaby to skonsultowac z lekarzem raczej
kochana współczuję Ci bardzo..
Tak tak, dwa razy leżałam w szpitalu z kamicą nerkową i zapaleniem pęcherza..
Agniesiak, mój gin pracuje w szpitalu w Pszczynie ale nie mam zamiaru tam rodzić.. Jest jeszcze gorzej niż w Oświęcimiu..