reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ojojku poczytalam co wczoraj wieczorem pisalyscie o skurczach...
Ja wlasciwie to chyba jeszcze zadnych nie mialam!!!:eek::eek::eek:
Czasem bola mnie kosci, brzuszek tez twardy ale to tak bardziej jakby mala sie wypychala dupka?!?!
Tez mam rodzic naturalnie, juz zadnych badan nie mam, a tych pomiarow tez nie znam !!!:szok::szok::szok:Mam nadzieje, ze sa dobre!
effaa A wiec powodzenia bede trzymac za Ciebie kciuki!!!
Ale fajnie moze juz dzis bedziesz miala dzidzi:-)....

reklama
Dziekuje Wam, Dziewczyny.
Wylaczam kompa. Za 30 min wyjezdzam (daleko do szpitala).
Jakis NERW sie kolo mnie "kreci" :-):-):-)

Dziendobry !

Widze ze tematem popoludnia były skurcze..nbiestety ja sie nie wypowiem bo zadnych skurczy jaknaraxie nie odnotowałam;-) tzn dwa lub trszy razy w nocy bolał mnie brzuch jak na @, po paru minutach przechodziło, ale nie wiem czy to były skurcze...mysle ze mam jeszcze czas no nie ?:)

Za to codziennie rano mam biegunke:eek:juz od dłuzszego czasu, czy to jest jakis znak.?
Dzis ide do gina z M, mamy zamiar wymusic por\zadne usg z pomiarami, bo nasza mała byla wazona ostatnio w 19 tyg :eek::angry: a cos czuje ze termin mi sie przesunie...

Effa trzymam kciuki !!!

Co dzis gotujecie? bo nie mam weny ...

Cześć Kochane.No ja nie byłam w końcu wczoraj na IP bo trochę mi z tym bólem przeszło( podkreślam trochę)...ale widać poprawę więc nie będe panikować.Martwi mnie to że od paru dni mam wysokie ciśnienie bo wcześniej miałam idealne,więc skoczę dzisiaj do przychodni moczyk zanieść:tak:Wczoraj wieczorkiem wpadłam na BB tylko poczytać,bo ze zmęczenia mi się pisać nie chciało-byłam z siostrą po materac i przywiozłyśmy od niej w końcu łóżeczko,stoi już skręcone,gotowe-tylko dzidzi w środku brak:wściekła/y: ja miewam wnocy skurcze,brzuch się spina i boli jak na @ ( nawet bardziej) a tak poza tym to nic się nie dzieje.W piątek USG normalnie nie mogę się doczekać:-D

effa trzymamy mocno kciukasy:tak:

Cześć Dziewczyny.
Zabezpieczyłam się w duży kubek kakao i 3 kanapki z szynką,to teraz mogę pośmigać na BB.:-)Zaraz zobaczę o czym klikałyście.

Wlasnie sie wykapalam:-):-):-) i juz po sniadanku, mloda mamuska narobilas mi smaka tym kakao ide tez sobie zrobic:-D:-D:-D.
aga27 Ja dzis na obiadek zupe z warzywkami, a na drugi to kotleciki z pieczonymi ziemniakami(w piekarniku) i warzywkami na patelni:-)mniam ale obiad jadam dopiero jak mezus wraca okolo19:-(.....
A teraz salatke owocowa zjem i kakao wypije...

Kochana to robimy tak....ja tez mam 20 stron i musze jeszcze około 15 dopisać...MUSIMY WYROBIĆ SIĘ W TYDZIEŃ!!!!!!!!!!Bo mnie akurat moja promotorka zabije hehehehhe i musi nam sie udać!!razem raźniej hihihi :-)
Oki:tak::-D Ja dziś odpuszczam sobie szkołę rodzenia chyba i siadam do pracy..:tak: Muszę się zebrac i jakos dokończyc te dwa rozdziały by móc mu już to cholerstwo przesłac do sprawdzenia;-) Patinka Ty tez nie próżnuj;-) A może się pościgamy?;-):-) Do poniedziałku trzeba się wyrobic z napisaniem, kto nie zdąży ten.... ( nie wiem co):-D

Cześć Dziewczyny.
Zabezpieczyłam się w duży kubek kakao i 3 kanapki z szynką,to teraz mogę pośmigać na BB.:-)Zaraz zobaczę o czym klikałyście.
O żesz... ale mi smaka narobiłaś:-p ja dziś pierwsza od M wstałam:) Zrobiłam mu kawkę, sobie dwie cherbatki i na BB:-D M już wstał i czekam na śniadanko.. ciekawe co mi dziś wymyśli:rofl2:

EFFA - Kciuki i pokaż się tu już z dzidzią!:tak:

reklama
Cześć dziewczyny.
Ja dziś w dobrym humorze i z dobrym nastawieniem wstałam:-)
Ale wczoraj to była jakaś masakra. Wieczorem z mężusiem wybrałam się na pocztę i ledwo co doszłam do domu. Całą drogę miałam jeden wilki skurcz. Brzuchol twardy jak skała i ledwo co się dotelepałam. Potem pojechaliśmy po odbiór wyników badań- dzięki czemu mam komplet do szpitala. W nocy też mnie skurczybyki łapały i bóle miesiączkowe, ale rano jak na razie jest komfortowo!! Tylko dzidź szaleje i w żeberko kopie ale niech szaleje przynajmniej się nie martwię, że coś mu doskwiera:-)

effaa- trzymam kciuki mocno!!!
No i oczywiście trzymam kciuki za kozę bo dziś chyba będzie się bronić!!

Ciekawe, czy jeszcze któraś prócz effy się rozpakuje dzisiaj.:szok:

Lecę coś zszamać bo głodni jesteśmy z Olim!

Do góry