reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja myślę, że do do wątku niech zdecyduje Emilia

moim skromnym zdaniem niech zostanie:tak:

a ja dziś na małe zakupy sobie pozwoliłam karnisz zasłonki dużo ludzi w markecie szok:szok:

a na kolacje grzeszek KEBAB ale cukry ok bo dziś mi spadły po 12 do 46 jak umarlak normalnie:-(

kolorowych snów

Emilka facei inaczej czują ale bardzo przeżywają

ja pierwszą dzidzie rodziłam 11 godzin marcin był cały czas przy mnie i ani na chwile sie nie rozkleił dopiero jak mnie wyczyścili i się żegnaliśmy w szpitalu poleciały mu łzy a pękł za drzwiami oddziału

a potem trzymał się dla mnie
przy kolejnych stratach było podobnie ale przeżywał i był ze mną tak jak twój Krzysiek
dużo dużo miłości dla was i zrozumienia
a na poniedziałek wiele sił
całus

reklama
Witam Was! Nie było mnie kilka dni, nie miałam wgl czasu..

missiiss1301 doszukałam się wątku który napisał Twój mąż.. Bardzo Wam współczuję.. aż się popłakałam.. Za niedługo, na pewno dzidziuś zamieszka u Ciebie w brzuszku..

Takie to przykre..

Ostatnio mam coś straszne bóle brzucha.. Muszę jechać do lekarza w poniedziałek się dowiedzieć dlaczego..

missiiss podziwiam Cie za sile, jestes wielka, a Twoj maz to musi byc naprawde wspanialy mezczyzna.
Nie wiedzialam ze jest tu tyle mam, ktore pozegnaly Swoje Aniolki, strasznie wam wspolczuje i zycze aby czas plynal wam teraz duzo szybciej, bo chyba tylko on potrafi zlagodzic takie rany. Naprawde jest mi przykro.

Kochane kobitki dobrej i spokojnej nocy Wam życze;-) Ja już zwijm się spać. M jest na nocce i jakos mi tutaj pusto. Wyśpijcie sie!!:tak:

Antoś zawsze bedzie z nami a czas niech bardzo szybko leci to i szybko znow z nami zamieszka w brzuszku. a męża mam cudownego o czym nawet nie wiedzialam az do tego stopnia.dobranoc dziewczyny spokojnej nocy buziaki

reklama
Witajcie kochane dziewczynki
Bardzo Wam serdecznie gratuluję małych pociech w brzuszkach! Wiele szczęścia przed Wami. Pogłaszcie brzuszki proszę ode mnie ;-):tak:

Przyszłam tu bo dowiedziałam się od Koti o nieszczęściu które spotkało jedną z Was.
Chciałabym JEJ wkleić tu list.
Jesli Wam będzie przeszkadzał to po Jego przeczytaniu usunę Go.
Nie chce Wam na tym wątku "psuć" humoru choć sytuacja musicie przyznać jest wyjątkowa :-(

(*)dla Antosia

Do góry