Bedzie dobrze, ty sie nie zamartwiaj. Po prostu jest jeszcze za wczesnie i pewnnie za duzo nie moze zobaczyc. Moze sie owulka przesunela . Widzisz ja tu musze czekac az do 12 tygodnia na usg, nie wiem jak ja to wytrzymam.Jestem Kochane!!
Widziałam pęcherzyk tylko na usg...:-( 6 mm.. robił mi przez brzuch usg, nie dopochwowo.
Powiedział, że mam się zglosic za dwa tygodnie bo teraz to bardzo wczesna ciąża i nie widac za dużo.
Dał mi skierowanie na różne badania i za dwa tyg mam się u niego pojawic. Powiedział, że coś mu nie pasuje ten pęcherzyk co do ostatniej miesiączki. Może jest za mały.. nie wiem:-(
Jakie macie dolegliwosci??
Ja miałam tak.
Przed tą pseudo @ bolaly mnie strasznie ale to strasznie piersi,tak ze nawet tabletki i zimne oklady byly potrzebne.Urosły mi o 1 rozmiar.Gruczoly mialam twarde jak skała.Stopniowo przestawało boleć.
Dodatkowo mialam bole brzucha jak na @ gdzies z 5 dni przed tym plamieniem.A nigdy tak nie mialam.
Teraz mam duzo bialego serkowatego sluzu.
Bole brzucha szczegolnie wieczorem nawet w nocy.Ostatnio bylam na koncercie i podskoczylam raz i juz mnie brzuch bolal.
Częste gazy i dziwne bulgotania w brzuchu!! jakby sie tam woda gotowała.
Jednak to prawda ze kazda z nas jest inna, i inaczej moze to przechodzic. U mnie na tydzien przed @ bol brzucha, ale taki delikatny, inny troszke jak na @. Nic wiecej. Dopiero teraz powiekszyly mi sie piersi i bola, wyskoczyly zylki na nich. No i jestem spiaca caly czas, moze to i przez to ze calkowicie rzucilam kawe. Poza tym nic wiecej, nie mam zadnych mdlosci, zachcianek nic… Gdyby nie pozytywne testy to ciezko byloby mi uwierzyc w ciaze.