To zapraszam do Lidzbarka Warmińskiego starczy dla wsyzstkich;-)
Masz może taką specjalną gofrownicę do robienia gofrów, czy masz jakiś inny sposób na ich zrobienie?? Ja chyba sobie kupię taką gofrownicę, bo uwielbiam gofry
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zapraszam do Lidzbarka Warmińskiego starczy dla wsyzstkich;-)
Masz może taką specjalną gofrownicę do robienia gofrów, czy masz jakiś inny sposób na ich zrobienie?? Ja chyba sobie kupię taką gofrownicę, bo uwielbiam gofry![]()
Och kurkaaaJak samopoczucieu mnie na obiad zupka kalafiorowa była, a dla meża odmroziłam fasolkę po bretońsku, nastomiast my z synkiem zajadaliśmy się goframi z bitą śmietaną, chyba pierwszy raz mi sie tak dobre ciasto udało, to mój mały głodomor :-)
- ja co miesiac mam wizyty chyba ze cos nie tak to czesciej.Właśnie tak przy okazji dziewczyny co ile macie wizyty u gina? Jak przeczytałam że Agniesiak85 masz dopiero 22 grudnia to zastanowiłam się czemu ja do swojego latam tak często bo ja do tego czasu będę miała ok.2-3 wizyt.
I wszystko jest ok.
- ale dla kazdego po 2;-)To zapraszam do Lidzbarka Warmińskiego starczy dla wsyzstkich;-)
Zus zawsze liczy tak, że wychodzi mniej i to jeszcze nie pomyłkowo :-( Nie wiem na czym to polega...
MoniSkaBe - współczuję podejścia domownikówPorażka - szczególnie z siostrą...