reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hejka dziewuszki! Ja mialam wczoraj wracać do pracy ale szykuje sie kolejne przesunięcie. Zadzwonila do mnie koleżanka z pracy i zakazala kategorycznie wracać bo szefostwo jak się dowiedzialo ze wracam to milion czynności zaplanowało, tak ze bym caly tydzień na wysokości lamperii musiala latać zeby z wszytskim się wyrobić, zwłaszcza, że kolezanka w tym tyg. na szkolenie jedzie więc zostalabym z wszytskim sama. No i zaraz ide do lekarza po zwolnienie. wprawdzie do rodzinnego bo córa mi się rozchorowała ale chyba jak ja poprosze żeby dała z kodem "B' a nie opieke na dziecko to chyba się zgodzi, nie? Miałyście przyoadek żeby ktoś wam odmówił zwolneinia na ciążę?

Agniesiak85 100 lat
u mnie wieje jak cholera, poranek zaczęłam od wizyty w aptece po witaminki, oczywiście mam szczęście do policji, tylko wyjechałam z za zakrętu i wiedziałam, że mnie capną, bo jeżdżę bez pasów, Pan zaczął się śmiać, że z racj dwójki w środku nie zapinam pasów bo jest mi nie wygodnie szczególnie w mieście gdzie jeździ tyle psycholi,że non stop się zatrzymuje, nawet nie spojrzał na zaświadczenie od gin, cała policja wszystko można wcisnąć...chyba

wczoarj przełaziłam/przejeździłam cały dzień, powiem szczerze, że dawno tak dobrze nie spałam, tlen robi swoje

pozdrawiam, miłego dnia

Hej Dziewczyny! Ja to mam lenia..:zawstydzona/y: Cały dzień dzisiaj mogłabym spać! :tak::sorry2:Wczoraj cały dzień na dworze spędziłam, wymarzłam jak cholera, posiedzieliśmy troszkę u moich rodziców, później pojechaliśmy do mamy Ł..:-) Rozmawialiśmy z ojcem Ł na skype.. Pokazywał nam, jakie obrączki nam kupił.. :tak::-)I takie tam pierdoły.. ;-)

Wieczorkiem leżałam sobie tak w wyrku, no i mała mi się wypchnęła pod pępek.. :cool2:Czułam ją dokładnie pod dłonią, zaraz po prawej stronie brzucha przy pępku.. :szok::szok: Jest bardzo duża!! Napewno jest dłuższa niż szacowane 25cm, na ten okres ciąży.. Mój Ł był taki zadowolony, że w końcu mógł dokładnie pooglądać sobie córeczkę, i podotykać. :tak::-) I widoczne były kopniaczki:sorry2::tak: no i jak się przekręcała z boczku na boczek, hehe ;-) Ł się cieszył jak małe dziecko, Ale powiem Wam, że od kilku dni całkiem inaczej i mocniej odczuwam kopniaki :-):tak: I mimo, że jestem dopiero w 23 tc to widzę po brzuchu, kiedy kopie.. :-D

Pozdrawiam!

Kurcze dziewczyny powiedzcie mi dlaczego nie widac mojego zdjecia przy nicku?
wrzucilam ale cos chyba nie wyszlo...:confused:

A wrzuciłaś zdjęcie jako avatar?

U góry masz taki różowy pasek, i masz tam Ustawienia, Regulamin, Blogi i takie tam :-pKLikasz USTAWIENIA i pojawia Ci sie stronka.. Po lewej stronie stronki pod ramką "W tym tygodniu" Masz panel kontrolny.. Na 3ciej pozycji są Ustawienia.. I pierwszy podpunkt pod ustawieniami masz EDYTUJ AVATAR..
KLikasz, no i później wyświetla CI się stronka,
zaznaczasz UŻYJ WŁASNEGO AVATARA (w 1szej ramce na środku stronki), no i w 3ciej ramce na środku stronki, masz napisane WŁASNY AVATAR, i później PRZEGLĄDASZ PLIKI Z KOMPUTERA w poszukiwaniu avatara :-p;-) Jak znajdziesz i pojawi Ci się avek w pierwszej ramce na środku stronki klikasz zapisz zmiany i wszystko jest już na miejscu :-):tak: Na pewno Ci się uda!

mam nadzieje, ze dobrze wytlumaczylam ;P

A wrzuciłaś zdjęcie jako avatar?

U góry masz taki różowy pasek, i masz tam Ustawienia, Regulamin, Blogi i takie tam :-pKLikasz USTAWIENIA i pojawia Ci sie stronka.. Po lewej stronie stronki pod ramką "W tym tygodniu" Masz panel kontrolny.. Na 3ciej pozycji są Ustawienia.. I pierwszy podpunkt pod ustawieniami masz EDYTUJ AVATAR..
KLikasz, no i później wyświetla CI się stronka,zaznaczasz UŻYJ WŁASNEGO AVATARA (w 1szej ramce na środku stronki), no i w 3ciej ramce na środku stronki, masz napisane WŁASNY AVATAR, i później PRZEGLĄDASZ PLIKI Z KOMPUTERA w poszukiwaniu avatara :-p;-) Jak znajdziesz i pojawi Ci się avek w pierwszej ramce na środku stronki klikasz zapisz zmiany i wszystko jest już na miejscu :-):tak: Na pewno Ci się uda!

mam nadzieje, ze dobrze wytlumaczylam ;P
Dziękuję pięknie :-)

reklama
Do góry