reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Agniesiak85 ode mnie również wszystkiego naj naj naj!!!!

happy-birthday-702322.jpg

A co do tego faceta to na prawdę jakiś nienormalny człowiek, a policja powinna się zainteresować takimi ludźmi, którzy nie dają żyć innym. Psychopata!! W spółczuję!​

reklama
Witajcie dziewczynki!
U mnie pogoda piękna choć na pewno zimno, ale od trzech dni mamy piękne słoneczko:-)

Muszę dziś iść do Urzędu Miejskiego bleeee nie znoszę urzędów:wściekła/y::wściekła/y:

Agniesiak85 STO LAT!!!

A tu fotka mojej starszej pociechy z sobotniego spaceru:-)

Agniesiak85 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. :-)
Niech ten radosny, wspaniały dzień
Na zawsze Twe troski odsunie w cień
I niech się śmieje do Ciebie świat
Blaskiem szczęśliwych i długich lat.​

Agniesiak

STO LAT:tak::tak::tak:

Dużo miłości, zdrówka, radości, kasy i rozwijania możliwości, lekkiej rzeczywistości i spełnienia marzeń w przyszłości:-D

i byle do marca:-D:-D:-D

Agniesiak - zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń.... :-)

Ja juz 2 tygodnie temu siare miałam. Lekarka nic mi nie kazała robić. Sprawdziął tylko czy to to i juz. A piersi też mnie strasznie swędzą. Dostałam antybiotyk nawet na nie. Tak mi sie sucha skóra zrobiła, że uwierzyć ciężko. No i mi popękała i chyba jakas infekcja sie wdarła. Jutro idę z tym do dermatologa. Zobaczymy co powie:dry:

Mnie dzisiaj na kreolki naszło. Rczej mnie do słotkiego nie ciągnie, a tu prawei całą paczke juz zjadłam :sorry:. Wczoraj za to zdrowo było, bo przygotowałam sałatkę. Mąż wycisnął soczek z jabłek, marchewki i mandarynki. Pyszny był. Nawet nasz Filipek 2 kubeczki wypił.

Moje maleństwo (tak jak poprzednie) strasznie nisko leży i cały czas mi w pęcherz ładuje. Nie powiem żeby to do najprzyjemniejszych rzeczy należało :eek::sorry:. Wczoraj sie jakoś tak dziwnie ułozyło, że jak leżałam na prawym boku i TV oglądałam, to i tak miałam wybrzuszenie z lewej strony. Taką bułęczkę ;) - chyba sie pupcią na mnie wypieło.

dziewczyny gdzieś wcześniej czytałam, że któreś z was skraca się szyjka

ja póki co mam ok mam 46mm i zamknięta twarda więc luzik do kontroli bo z Natalką od 22 tygodnia się skracała miał 2cm a w 24 tyg sie cała schowała i już miałam rozwarcie ale potem wróciła ujście miałm już otwarte ale szyjka jako taka była i do 39 tygodnia dałyśmy rade fakt że na leżąco ale dałyśmy rade

Agniesiak85wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek dla Ciebie i Maleństwa!
Mi dzisiaj wyłączaja internet na kilka dni, ale podczytam troche w pracy i wieczorem na kompie męża. Już się uzależniłam, że jak wstaje rano, albo wracam z pracy to zawsze kompa odpalam i różne rzeczy czytam, także nie wiem jak wytrzymam. Uciekam do pracy. Miłego dnia.

reklama
Do góry