xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Głupie są te przesądy heh. ale i zabawne a niektóre są straszne po prostu..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładniea gdybyśmy chciały w to wierzyć i przestrzegać, to naprawdę nie pozostaje nic innego jak usiąść i siedzieć nieruchomo do samego rozwiązania, bo a nóż się coś złego przytrafi;-)kochane, nic tylko trzeba nam zdrowego rozsądku duuuuuuużo życzyć, żeby nie zwariowaćGłupie są te przesądy heh. ale i zabawne a niektóre są straszne po prostu..
Agniesiak ja USG ze skierowania mam dopiero 27 listopada. Ale stwierdzilam ze 5 tygodni to ja nie wytrzymam i w srode ide prywatnie :-)
Dokładniea gdybyśmy chciały w to wierzyć i przestrzegać, to naprawdę nie pozostaje nic innego jak usiąść i siedzieć nieruchomo do samego rozwiązania, bo a nóż się coś złego przytrafi;-)kochane, nic tylko trzeba nam zdrowego rozsądku duuuuuuużo życzyć, żeby nie zwariować
hej kochane
Musze kupic nowego kompa nie wiem kiedy tamten moge do smieci wyzucic
Z M dalej nic nawet za specjalnie ze soba nie gadamy ,nie moge nawet na swinie patrzec
Co za cham jego chormony chyba szaleja i cos mi sie wydaje ze to przez to ze juz od 17 tg zero sexu i jemu wali na dekiel .
Ale moje dziecko jest wazniejsze niz sex i jesli nie moge to nie moge a jak sie nie podoba i jako dorosly facet nie potrafi sobie z czyms takim poradzic to juz nie moja wina
Nienawidze go coraz czesciej
Uciekam do domu bo zimno w tej kaffejce
Trzymajcie siw wszystkie
Ja wizytę mam dopiero 4 listopada, A usg nawet nie wiem Tylko problem w tym, że zwolnienie kończy mi się 31 października, i będę musiała się wcześniej wybrać do lekarza na przedłużenie zwolnienia, bo jak będę miała takie przerwy, to nigdy nie dostanę chorobowego
A najgorsze jest to, że 28 października mam egzamin na prawko
...tak się boję:-(