reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej :)
My idziemy z M do lekarza zeby dal zwolnienie .
Cala noc mnie budzil bo wstawal na kobelek gorzej niz ja w 1 trymestrze :) ja sie wcale nie nabijam .

jestem taka ni jaka bo nie moglam sie wyspac a na 12 do pracy bleeeeeeeeee

Milego dnia

reklama
a ja jak bym miala coreczke to bym robila jej kucyki i ladne kokardi bym wiazala na nich zeby slicznie wygladala :) jakas spineczka biedroneczka we wloski i sukienki w falbanki bardzo mis ie podobaja... szkoda ze moja mama dala komus sukieneczke po mnie bo taka sliczna byla i wlasnie wygladalam jak laleczka :-) mi sie bardzo podoba zeby dziewczynki stroic ...:tak:;-)

ja mam wlasnie tez co 4 tygodnie wizyte przy okazji biore zwolnienie na te dwa tygodnie szkoda ze na dluzej nie daja :-p i usg mam przy kazdej wizycie :-) nie wiem jak bym przezyla gdybym bobaska nie podgladala co 4 tygodnie w ogole nie wyobrazam sobie jakbym miala miec tylko dwa usg w ciazy czy tam 3 o makabra chyba bym caly czas chodzila niespokojna;-)

Dzieńdoberek:-)
Ale okropnie jest na dworze:no::no: wieje strasznie i niecałe 5 stopni na termometrze:no::no::no::no: A ja zaraz na uczelnię wychodzę brrrrrrrrr:eek::eek:

Zmieniając temat to gratuluję dziewczynek!!!!!!!!:tak::tak::tak: Ja się nie mogę doczekać swojego usg połówkowego, na którym mam nadzieję poznam wkońcu płeć, bo jestem taka ciekawa, że aż mnie skręca:happy: A na połówkowe kazał mi pójść między 20 a 22 tygodniem, więc przetrzymam się do 22tygodnia, żeby dzidzia była większa, no i większe prawdopodobieństwo, że płeć już raczej powinien bez problemu rozpoznać.
W sobotę gin mnie zbadał, wszystko w porządku jest:tak: Usg mi nie robił, ale posłuchałam sobie poraz pierwszy serduszka mojego brzdąca:-):-)
Tak więc jeszcze 3 tygodnie do mojego usg ehhhh..

Miłego dnia w ten okropny dzień życzę!!!

Mirosia, ja byłam w 19 tygodniu i dałoby się rozpoznać płeć, tylko dzidziuś sobie siedział z nóżkami skrzyżowanymi wokół pępowiny i się zasłaniał. Coś tam od dołu pani dr podejrzała i powiedziała że wygląda na dziewczynkę, ale głowy nie da.

Hello,hello
Ja dzis jak nigdy spałam do 9:30:szok: oczywiście z przerwami na sikacza, ale to i tak szok że tak długo, zawsze 7-8 i juz na nogach...
Co do kosztów USG 4d, to ja mieszkam w wawie, płaciłam 250złociszy, ale i tak nie żałuję...
Wczoraj weszłam do smyka, o boziu kochany jakie śliczne tam były ubranka, ale jeszcze nic oprócz skarpeteczek z Kubusiem Puchatkiem nie kupiłam, poczekam aż na 100% będzie wiadomo czy to girl...
Acha gratuluję dziewczynek, jak tak dalej pójdzie to dziewczynek będzie więcej, hihi...jeszcze jakies dwa lata temu rodziło się więcej chłopaków, a teraz rodzi się więcej dziewczynek, ale to dobrze w końcu chłopak powinień byc starszy od dziewuszki:-)

Witajcie,
a u mnie to grad padał,nawet zdjęcie zrobiłam. Też dzisiaj pospałam do 9 z minutami, obudził mnie kurier ,przywiózł moją poduszkę tą w kształcie litery C. Dzisiaj będzie próba czy rzeczywiście jest taka fajna. Ja już teraz po śniadaniu i pomału szykuję się do pracy. A wyborczą dzisiaj mąż mi zakupił, ale dopiero po pracy zobacze co w dzisiejszym dodatku. Życzę dobrego humoru w taki ponury dzień. :-)

reklama
Helou kochane :):*

Jeszcze raz dziękuje za gratki! :* Jesteście wspaniałe :):*
Swoją drogą to fajnie tak obudzić sie z myślą ze pod serduszkiem rozwija sie córeczka :) Całkiem inaczej niż jak było tak bezosobowo, że albo albo. I nie mam nic przeciwko kokardką i sukieneczką :) U mnie też zimno i szaro ;/ pogoda dobijajaca.. Co do gazetki to w zeszlym tgodniu nie kupilam bo nie bylo, a od drugiej czesci sie nie oplaca..

Do góry