reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie kobitki:tak:Ja też się dziś wybieram na wizytę do gina, może zrobi mi USG i będę wiedziała, czy noszę pod serduchem synusia, czy córunie:tak:Dookoła wszyscy mi mówią, że będzie chłopak, sama też tak czuję, ale co naprawdę - to się okaże:tak:trzymajcie kciuki o 16.30.

Życzę miłego dnia, trzymajcie się cieplutko mamuśki;-)

reklama
Witam:)
A u mnie dzidziuś coraz bardziej się rusza, dziś już po 6 rano mnie kopał jak mój M szykował się do pracy:)
Co dziś robicie na obiad?
Ja wyjęłam sobie mrożony bigosik z kwaśnej kapusty. Moje ulubione danie.
U nas też dziś pogoda okropna

fajnie macie ze juz wiecie jaka bedzie plec dzidziusia, ja ide do lekarza dopiero w przyszły poniedzialek i to bedzie poczatek 18 tygodnia i tak po cichu sie łudze ze moze uda sie juz cos podglądnąc czy chlopak czy dziewczynka, mojej siostrze sie snilo ze bede miala córeczke, ciekawe czy sie sprawdzi ten sen :)

Witam:-)
Ja podobnie jak większość z was też wstałam dzisiaj po 9 i podejrzewam że mogłabym jeszcze pospać gdybym nie mój kochany kotek, który strasznie miauczał.:-)
Zazdroszczę tym dziewczyną , które już wiedzą czy noszą dziewczynkę czy chłopca. Ja wybieram się na USG 19 i już nie mogę się doczekać.Zresztą zauważyłam, że odkąd jestem w ciąży to zrobiłam się bardzo niecierpliwa:-) Pozdrawiam

a ja tez mam co miesiąc. I mam robione usg, rozmowa z lekarzem i już. Od początku ciąży miałam zleconą tylko jedną morfologie i mocz i troche mnie to martwi. Poza tym nie mam robionych innych badań. Czy to tak powinno być?

A u mnie dzidziuś coraz bardziej się rusza, dziś już po 6 rano mnie kopał jak mój M szykował się do pracy:)

Mmm, prześlij troche.. :) hehe. Co do ruchów, to moje maleństwo szaleje najbardziej wieczorem jak juz się do łózka połoze :)

A co do tej konsultacji internistycznej, to tak po prostu mam isc do lekarza rodzinnego ale tego do którego chodze, tak? I mam się zapytać o tą konsultacje? A powiedzcie mi na czym ona polega? :)

reklama
Witajcie kobitki:tak:Ja też się dziś wybieram na wizytę do gina, może zrobi mi USG i będę wiedziała, czy noszę pod serduchem synusia, czy córunie:tak:Dookoła wszyscy mi mówią, że będzie chłopak, sama też tak czuję, ale co naprawdę - to się okaże:tak:trzymajcie kciuki o 16.30.

Życzę miłego dnia, trzymajcie się cieplutko mamuśki;-)
Kciuki zaciśnięte:tak: I od razu jak wrócisz to daj znac:tak::-)

A ja zrobię te łazanki:-D

A co do tej konsultacji internistycznej, to tak po prostu mam isc do lekarza rodzinnego ale tego do którego chodze, tak? I mam się zapytać o tą konsultacje? A powiedzcie mi na czym ona polega? :)
Mi się wydaje, że to taka zwykła wizyta. Zapyta Cię czy nie jestes przeziębiona, osłucha, zajrzy w gardło i to chyba tyle:-)Ale nie wiem do końca;-)

Do góry