reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

U mnie jest średnio jedna wizyta w miesiącu...;-) Ja mam oddzielnie lekarza prowadzącego i oddzielnie usg-ostatnie usg w 12tc, ostatnia wizyta u lekarza 13tc a jutro kolejna z wynikami morfologii i moczu:-) Najgorsze jest w tym ze kolejne usg bedzie w 20tc a do tego czasu jeszcze miesiąc :wściekła/y: Jak ja wytrzymam!!??

reklama
Gratuluję i zazdroszczę że już wiesz:-):-)
No i córci gratuluje ,mnie też się marzy...;-)

Trza czekać do 9 listopada ;-);-)

Dziekuje :) cóż, wszyscy (łącznie ze mną) byli przekonani że chłopczyk będzie :) a tu taka niespodzianka hi hi :) i córcie będę miała :) z wrażenia aż imię zmieniłam bo miała być Julcia ;p a zdecydowałam że będzie Vicki :) po prostu to takie moje małe zwyciestwo słodkie i kochane :)

xXxIzuLQaxXx gratulacje :)

To dzisiaj babski dzien bo u nas tez bedzie DZIEWCZYNKA

A wiec mam bardzo trafne przeczucia haha ( bylam wrecz pewna chlopaka ;-) ) ale jakie to szczescie ze sie nie sprawdzily :) Az dalej nie moge uwierzyc w ta dziewczynke :)
Farciara na dodatek bedzie miala 2 lata starszego brata ( ja tak zawsze chcialam miec starszego brata a tylko mlodsza siostre mialam ;-) )
No i najwazniejsze ze dzidzia jest cala i zdrowa, wszystkie pomiary ok, gin robil mi te usg z 30 min. Moja szyjka dluga i zamknieta co tez mnie cieszy :)
Teraz tylko musze sie modlic zeby druga polowa ciazy tez tak szybko mi minela i bede juz miala dwojke w domu :)

Od rana mialam taki byle jaki dzien bo troche nam sie roznych spraw pokaplikowalo ale ta wiadomosc przebila wszystko :) nie ma co sie martwic pierdolami , najwazniejsze ze dzidzia zdrowa , no i ze bede mogla kupowac te sliczne sukieneczki :)

Hej Dziewuszki,
Ja na sekundke, sie tylko przywitac i zawijam do spania. Dzien pracowity, zaczelam moj okres probny na nowym stanowisku, wiec leb jak sklep :-D
Troche sie wkrecilam w to odklejanie lozyska, ale nie mam juz zadnych plamien na szczescie. Lekarz powiedzial, ze to minimalne, wiec moge normalnie funkcjonowac. Malenstwo zaczyna dokazywac, czuje bulgotanie, a czasem nawet tak jakby mnie leciutko kopalo, ale to chyba jeszcze nie do konca to. Uaktywnia sie wlasnie po posilku, dzisiaj po sniadaniu caly czas mi jezdzilo w brzuszku :-D
Pisalyscie o facetach i ich chorobach. Ojjj skad ja to znam :laugh2: Moj tez "umiro" wiecznie. Ostatnio jak byl chory, to wymyslil, ze bedzie spal w salonie. Tylko nie wiem na czym, bo te sofy, ktore mamy sa po prostu za male do spania! Ja mu nie pozwolilam, wyciagnelam druga koldre, odwrocilam sie tylkiem i tak spalismy przez kilka nocy. Nie powiem, czulam sie jakbym sama w tym lozku byla, ale sie nie zarazilam ;-)
Mag349 trzymaj sie Kochana! Na pewno Maluszek nie chce, zebys tyle sie zamartwiala i plakala i daje Ci znaki :happy:
Gratuluje tym z Was, ktore znaja juz plec :-) Ja prosilam, zeby mi gin wczoraj powiedzial, ale nie bylo szans... Za 2 tygodnie mam wizyte w szpitalu, wiec moze sie dowiem.
Za reszte trzymam kciuki, oby wszystko bylo dobrze :tak:
Syfki mi znowu zaczely wychodzic :baffled: Ale mdlosci juz nie mam i ogolnie swietnie sie czuje, pomijajac oczywiscie permanentny bol kregoslupa.
Narobilyscie mi smaka na rozne potrawy i tak zrobilam dzis wielka miche salatki jarzynowej :rolleyes:
Kamikaa jaki wozek kupilas? Wklej fotke :-)
Ionka ile w Polsce kosztuje USG 4d? Ja juz sie nie moge doczekac, zeby go zrobic, ale u nas trza 200euro wybulic :szok: I tak sie zastanawiam, czy nie poczekac do swiat jak bedziemy w PL. Nie chce tez przesadzac z USG, bo do tej pory to mialam juz chyba z 6 razy robione :eek:
Dobra, zmykam, bo zaraz usne.
Spokojnej nocki Mamusie ;-)

Ja też mam wizyty co miesiąc:tak: Uważam, że tak jest w sam raz:tak: A usg nie mam przy każdej wizycie, ale tez mniej więcej co miesiąc. Choc między przedostatnim (w sierpniu) a ostatnim (paździrnik)usg troszkę minęło:zawstydzona/y::-D teraz wizyte mam 3 listopada i da mi skierowanie na usg:tak:To juz będzie to połówkowe chyba:tak:

Tabasia ja za 4d zaplacilam 150 pln
No to chyba poczekam do swiat :szok: i zrobie w Polsce.
Gratuluje coruni Kasaii :-) Ale fajnie!
My z mezem wlasnie chcielibysmy miec pierwszego chlopca, a pozniej (dosyc szybko, co by zbyt duzej roznicy wieku nie bylo) dziewczynke. Teraz robilismy wszystko, zeby byl synus, ciekawe czy sie udalo :-D Chociaz czym dluzej jestem w ciazy marzy mi sie dziewczynka, a M nawet nie chce o tym slyszec hihihih :rofl2:
Dobra, zmykam, bo znowu sie nie wyspie.

reklama
Do góry