reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

aneczka no niestety ja mam rozstępy, po prostu wściec się można...
Real%20mad.gif

reklama
aneczka takie bordowe ... jakieś, niektóre niewyraźne niektóre wyraźne ... no oliwką się smaruję Johnsona... szczególnie brzuszek , bo na brzuchu nie mam rozstępów i żeby temu zapobiec używam oliwki... a krem miałam z Avon'u na rozstępy , ale rzadko co używam i tak g*wno daje... :/
032.gif

Hej. No ja ostatnią @miałam 29 maja(zaczęła mi sie) no ale nie wiem jakim cudem 20 czerwca zaszłam w ciąże.. @ miałam różnie raz co 28 raz co 35 dni ,różnie.
W każdym razie na 1 USG wyszło mi że mam termin na 15 marca (a 18 marca są moje 18-te urodziny) w karcie ciąży wpisali mi że na 7 marca mam termin. A gdy wyszłam ze szpitala (miałam bóle brzucha silne) na USG jak mnie przyjmowali to wyszło że termin na 12 marca. Hehe w każdym razie marzec to będzie pewnie ten miesiąc ;).
Hej, ja ostatnią @ miałam 30 maja:tak: i w ciążę zaszłam własnie koło 20 czerwca.:tak:Wiem kiedy bo mierzyłam tempkę i uzywałam testów owu.A termin mam wpisany na 6 marca:tak:

Wróciłam niedawno z pracy i fatalnie ie czuje, pewnie i u mnie niedługo będzie burza bo tak mnie głowa boli... :-/
Dziś uświadomiłam sobie że mam najlepszego szefa pod słońcem:-)
A właśnie miałam zapytać macie już kobietki rozstępy może???
A ja zero rozstępów:cool2:

No mi sie pojawiły jakoś w 13 tygodniu już. mam na całych piersiach czerwone pręgi, teraz codziennie sie smaruje oliwką. Chociaż na biodrach juz mam male rozstępy nowe ;/ Ja mam jakieś skłonności. No ale cóż.. W ogóle to przytyłyście juz coś? A jeśli tak to ile?

Agniesiak85 :) No to widzisz to czyli dobrze ;) ja tak stawiam szczerze i mam przeczucie że się spóźni i termin to na 8 marca minimum będzie. Takie mam przeczucie :)
Za to mam nadzieje że nie będzie do mojej 18tki czekał dzidziuś do 18-tego marca hehe :)) chociaż prezent będę mieć wspaniały :)

aneczka takie bordowe ... jakieś, niektóre niewyraźne niektóre wyraźne ... no oliwką się smaruję Johnsona... szczególnie brzuszek , bo na brzuchu nie mam rozstępów i żeby temu zapobiec używam oliwki... a krem miałam z Avon'u na rozstępy , ale rzadko co używam i tak g*wno daje... :/
032.gif

Ja na szczęście jeszcze nie mam, ale też się oglądam się z każdej strony.

No mi sie pojawiły jakoś w 13 tygodniu już. mam na całych piersiach czerwone pręgi, teraz codziennie sie smaruje oliwką. Chociaż na biodrach juz mam male rozstępy nowe ;/ Ja mam jakieś skłonności. No ale cóż.. W ogóle to przytyłyście juz coś? A jeśli tak to ile?

Ja od początku ciąży przytyłam już 6 kg co mnie delikatnie szokuje, ale Dzidziol jest teraz najważniejszy :-)

no ja przytyłam 5,5 kg :p
Moja mama przytyla 7 kg przez całą ciążę jak mnie nosiła hehe
A ja do połowy doszłam i przytyłam już 5,5 hehe :p
Podejrzewam że ze 20 kg to będę mieć na + bo mam skłonności do tycia.
Ale co ja zrobie jak sie opanować nie moge? Co pół godziny coś jem :p

reklama
no ja przytyłam 5,5 kg :p
Moja mama przytyla 7 kg w ciąży jak była i mnie nosiła hehe
A ja do połowy doszłam i przytyłam już 5,5 hehe :p
Podejrzewam że ze 20 kg to będę mieć na + bo mam skłonności do tycia.
Ale co ja zrobie jak sie opanować nie moge? Co pół godziny coś jem :p

Ciąża to najlepszy okres w życiu kobiety, nie dość że ślicznie wygląda z brzuszkiem (jak twierdzą Panowie) to jeszcze dodatkowo nie musi stosować żadnych diet :-) Moja Mamacia przytyła ze mną 16kg a moim bratem który był przede mną 23kg, a teraz taka z niej laska :-):-D:-) Ja pewnie też dociągnę 20kg, bo podobno w późniejszych miesiącach się najbardziej tyje. No własnie jak to jest z tym tyciem w drugiej połowie ciąży??? Pytam doświadczone Mamusie :-)

Do góry