reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no ja Ci powiem że mi ciąża nie sluży, zbdrzydłam strasznie... A doktor chłopca podejrzewa. Ale taką mam brzydką cere, liszaje mi się zrobiły. Ale no cóż trzeba przeżyć ;)
A co do tycia to z tego co się oriętuję to dojdzie Ci ciężar dzidziusia wód płodowych, opóchlizna pod koniec, w 2 połowie to napewno przytyjesz więcej jak do tej pory. Ale u każdego jest inaczej, każdy ma inny organizm.

reklama
witajcie marcóweczki
ależ się dzisiaj rozpisałyście :-D:-D
Zapomnialam dodac ze ja dzisiaj mam wizyte.Nie mam wprawdzie papierka ze ubezpieczpona jestem ale dzwonilam dzis i wiem ze wszystko ok i tylko papierek nie doszedl wiec moze zalatwie ze mnie przyjma.
Denerwuje sie troszke bo ostatnio robilam badania na ZD i dzisiaj dowiem sie jakie wyniki i mam nadzieje ze zrobi mi dzis badanie USG polowkowe,lub ze da mi skierowanie do szpitala bo ja dzidzie ostatnio widzialam w 10 tyg.
koniecznie jak będziesz miała wyniki, to daj znać, trzymamy kciuki, aby były jak najlepsze i byś miała upragnione usg :tak:

miłego wieczorku Wam wszystkim życzę
:-)

no ja Ci powiem że mi ciąża nie sluży, zbdrzydłam strasznie... A doktor chłopca podejrzewa. Ale taką mam brzydką cere, liszaje mi się zrobiły. Ale no cóż trzeba przeżyć ;)
A co do tycia to z tego co się oriętuję to dojdzie Ci ciężar dzidziusia wód płodowych, opóchlizna pod koniec, w 2 połowie to napewno przytyjesz więcej jak do tej pory. Ale u każdego jest inaczej, każdy ma inny organizm.

A mi włoski rosną jak szalone cera mi się poprawiła i kogo bym nie spotkała to wszyscy mówią, że chłopczyk będzie, ale to sie okaże w następną sobotę. Kurczę już nie mogę sie doczekać...:-) A jak sie tylko dowiem to już zapowiedziałam M szał zakupów dla Maluszka :-D

No mi sie pojawiły jakoś w 13 tygodniu już. mam na całych piersiach czerwone pręgi, teraz codziennie sie smaruje oliwką. Chociaż na biodrach juz mam male rozstępy nowe ;/ Ja mam jakieś skłonności. No ale cóż.. W ogóle to przytyłyście juz coś? A jeśli tak to ile?
Ja przytyłam 2 kg:szok::-D Normalnie jestem taka :happy:
A cera mi się poprawiła, jeszcze malutkie krosteczki mam z prawej strony na policzku ale malutkie i gęściutko, że prawie nie widac:zawstydzona/y::-)
Ja choc rozstępów nie mam to się smaruję balsamem z firmy "Ziaja" taki specjalnym przeciw rozstępom dla przyszłych mam po 4 miesiącu:tak:

u kazdej inaczej ;-) rozstępów jeszcze nie mam, bo jak byłam nastolatką, to po operacji oka przytyłam 20kg i dość dużo skóry mi nie potrzebnej po schudnięciu zostało.. a przy ciąży się przydała..szczególnie ta na brzuchu.. może ok 30tc będę miała rozstępy, ale jeszcze nie teraz;P

reklama
A ja nie mogę się smarować tymi kremami na rozstępy na brzuchu:-(
Gin mi nie pozwoliła, znaczy się radziła bym brzuszek sobie darowała, ale cycunie za to mogę:-)
Eh, narazie nie mam i tak na brzuchu, chociaż brzuszek całkiem spory, może tak żle nie będzie...

Do góry