reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kingusia1991 u mnie byla taka sytuacja ze od 6 kwietnia staraliśmy się o dzidziusia ;) i to dzien w dzien..wiec moglam zaskoczyc nawet w kwietniu ;P
a poza tym z wyglądu mojego brzucha położna mi dała conajmniej 6mc..

reklama
Hej. No ja ostatnią @miałam 29 maja(zaczęła mi sie) no ale nie wiem jakim cudem 20 czerwca zaszłam w ciąże.. @ miałam różnie raz co 28 raz co 35 dni ,różnie.
W każdym razie na 1 USG wyszło mi że mam termin na 15 marca (a 18 marca są moje 18-te urodziny) w karcie ciąży wpisali mi że na 7 marca mam termin. A gdy wyszłam ze szpitala (miałam bóle brzucha silne) na USG jak mnie przyjmowali to wyszło że termin na 12 marca. Hehe w każdym razie marzec to będzie pewnie ten miesiąc ;).

artystka92 :) u mnie się wacha między lutym a marcem hihi , ale wiadomo, że
020.gif
to będzie rybka :D (znak zodiaku)

reklama
Do góry