reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Izula a jak tam się wogole trzymasz?? Bo myślę ze ta biegunka to moze byc na tle nerwowym..
Na biegunkę smecte na pewno można i bardzo pomaga też kisiel z owoców czarnej jagody. Suszone owoce czarnej jagody dostaniesz w każdej aptece...mozesz zrobic z nich kompot do picia albo wlasie kisiel z maką ziemniaczaną i to chyba skuteczniejsza opcja.

Ja mam 3,5 kg na plusie od początku ciązy:eek:

A ja jestem na zerze ...ani nie przytylam ani nie schudlam a mimo to brzusio rośnie:-)

Jupppiii wpłacili mi wypłate i nawet jeszcze większa niż normalnie...grosze ale większa :rolleyes:

hmm.. a ja nagle zaczelam tyc. Przez ponad 3 miesiace tak stopniowo 3 kg przytylam, a teraz nagle caly kg w 1 tydzien :szok:
Zaczne sie martwic waga po porodzie:tak:, a narazie to wcinam wszystko na co mam ochote.

Cześć, z chęcią do Was dołączę :)

Jestem w 17 tygodniu, mam termin na 12 marca. od 2 miesięcy leżę (w tym większość czasu plackiem, bo miałam skurcze porodowe i mam rozwarcie 1cm.), ale od zeszłego tygodnia wstaję, żeby zrobić obiadek i choć trochę zająć się moją czteroletnią córcią :)

Jak na razie schudłam 3 kilo i przytyłam niedawno 1 kg, więc cały czas (mimo leżenia) 2 kg na minusie.

Teraz muszę jeszcze zobaczyć, jak robi się sygnaturki i odpowiada cytując innego posta ;)

Jejkuuuuuuu poszli nareszcie
Zajadam sie zupka od tesciowej i zaraz ide polulac bo mialam bardzo stresujacy dzien ,narobili mi brudu i poszli a ja chcialam posprzatac i biore sie za odkurzacz a ten nie dziala i dupa musialam myc podlogi :(( ponad godzine mylam
Jak tylko M wroci z wycieczki mam nadzieje juz nie bawem jedziemy do sklepu i mam miec nowy odkurzacz bo inaczej nie wiem co komu zrobie jestem jak wulkan dzisiaj .

Odezwe sie potem bo juz padam

Hej! Możecie mi pomóc ? Chciałam sobie stworzyć suwaczek i nie wiem dlaczego wyszło mi ze termin juz minął skoro wpisuję datę porodu na 31.03.10. Co robię źle ?

Hej! Możecie mi pomóc ? Chciałam sobie stworzyć suwaczek i nie wiem dlaczego wyszło mi ze termin juz minął skoro wpisuję datę porodu na 31.03.10. Co robię źle ?

Ja wpisałam datę ostatniej miesiączki, zamiast porodu i też tak mi na początku wyszło- ale ty wpisujesz datę porodu, to nie wiem:eek:. Może to zależy jaki suwaczkek:baffled:

reklama
Jeszcze mam pytanie. Skąd wy bierzecie Kobitki te różne ładne obrazki, bo ja też chcem takie? :p
Wybierz i stwórz sobie suwaczek, wpisując np w googlach-suwaczki...tam jak juz wszystko uzupełnisz, zgodnie z instrukcją, będziesz miała kod suwaczka, który musisz skopiować i wkleić do sygnatur, a znajdziesz je na górze na panelu-szybkie menu-edytuJ sygnaturę i tam wklejasz...gotowe POWODZENIA

Do góry