reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A mi sie duzo razy śni dziecko. Dzisiaj jak się położyłam z synem to taki sen miałam: urodziłam juz, nawet nie wiedziałam kiedy. I moje nardzone dziecko ciągle płakało, Marcin biegał do okoła a ja stałam z dużym brzuchem bo miałam sześcioraczki, i to w ostatnim miesiacu. :-D :-D:-D

reklama
A ja się zmagam z przeziębienie, ledwo katar przeszedł znów zaczął się ból gardła. Nie wiecie czy w ciąży można jeść wit. C lub rutinoscorbin?

Rutinoscorbin można, gin mi pozwolił, wit C pewnie też. A na gardło brałam takie tablety homeopatyczne, ale większość tych do ssania chyba też można.

Gardło bolało mnie do niedzieli i płukałam wodą z solą, błe.. i pomogło, potem zaczął się katar, a dziś znowu gardło, już sobie zrobiłam płukankę z soli i na razie zbieram się na odwagę:)

No to ja dzis raczej sie nie w temacie, ja mam naprawde zlota tesciowa, jak tak czytam czesto o tesciach to mysle ze ja swoim powinnam pomnik postawic i Bogu codziennie dziekowac za takich tesciow. Bezproblemowi ,bezkonfliktowi , nie wtracajacy sie. Rodzicow tez mam na miejscu. Mieszkamy w swoim domu , w naszym rodzinnym miescie wiec naprawde nie mam co narzekac, tylko dziekowac ze tak sie ulozylo.

A tak z mniej optymistycznych rzeczy to w sobote jade na pogrzeb kolezanki z Liceum. Straszne to jak umieraja tak mlodzi ludzie. Ona byla chora na serce , z tego co wiem to juz od dawna zyla z takim "wyrokiem" ale szczerze mowiac to nie wiem co sie konkretnie stalo bo nie utrzymywalysmy ze soba kontaktu ale dzis caly dzien o tym nie moge przestac myslec. Pierdolami sie czlowiek przejmuje a wkolo takie tragedie sie zdarzaja.

Witajcie
Juz pisze do was z nowego mieszkanka :) jest masakra bo wszystko porozwalane ale juz posortowalam kartonym i wiem gdzie co :)
Padam od tego lazania z 4 pietra gora dol i potem na 2 pietro .
Po wszystkim poszlismy na wielka pizze i zaraz pekne .
Zaraz ide do wanny i lulu .

U gina ok pobrali mi wymaz i beda dalej sprawdzac czy cytologia dalej taka jak byla ,mam nadzieje ze nic na gorsze sie nie zmienilo .
Widzialam moja dzidzie jest juz takaaaaaaa duzaaaaaaaa ma 11,6 cm :) i machala raczka mam 3 fotki slabe bo urzadzenie bylo do niczego ale fajnie na jednym widac cala raczke i 5 paluszkow a na innym jak dzidzia ssie kciuka :)
Jak zwykle wariowala i fikolki robila :)

Mam tylko nadzieje ze nie zaszkodzilam jej tym lazeniem z gory na dol nic ciazkiego nie nosilam ale sie nalazic musialam .
tesciowa byla i duzo pomogla bo mieli przyjsc znajomi ale nas wystawili i M musial wszystko znoiscic sam :( a tesciowa pomagala gdzie mogla i obiad ugotowala .
Takze nie moge tak nazekac na nia :) nie raz mi tylko nerwy zzera .

Strasznie mnie boli krzyz i ciagnie brzusio ide sie umyc i nasmarowac i lulu ,jutro praca i wieczorem czeka nas skrecanie mebli ,potem pomalu pokoj za pokojem remont :) i do swiat chyba damy rade skonczyc wszystko .
Nie mamy kuchni i przez kolejne 2 tg nie bedzie dlatego od jutra jemy u tesciow :)

Spokojnej nocki jutro was poczytam dzisiaj juz nie daje rady :)

reklama
Do góry