reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Czesc :)
yra powodzenia !!!!!!!!!! :)
madzia trzymam kciuki zeby waga pokazała wiecej :)
SylusiaSW wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :)
My na 14 do pediatry. Franka wysypało nawet na główce :-( ale jest spokkojny i smieje sie wiec nic bo nie boli. Zobacze co powie. Bylismy na spacerku i ja NIE CHCE TAKIEJ POGODY!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-( Mam nadzieje ze słonko wyjdzie. Jutro o 9:00 wyjezdzamy., Dzisiaj prasowanie :baffled: i pakowanie. Teraz kawka i bujam Franusia w foteliku.

reklama
Czesc :)
yra powodzenia !!!!!!!!!! :)
madzia trzymam kciuki zeby waga pokazała wiecej :)
SylusiaSW wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :)
My na 14 do pediatry. Franka wysypało nawet na główce :-( ale jest spokkojny i smieje sie wiec nic bo nie boli. Zobacze co powie. Bylismy na spacerku i ja NIE CHCE TAKIEJ POGODY!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-( Mam nadzieje ze słonko wyjdzie. Jutro o 9:00 wyjezdzamy., Dzisiaj prasowanie :baffled: i pakowanie. Teraz kawka i bujam Franusia w foteliku.
Mój Franuś ma 4 miesiące i 14 dni:-) Niestety nie umiem suwaczka ustawić w podpisie:-( może ktoś pomoże?:sorry2:

ooo to Twój Franuś jest starszy odmojego o tydzien :-) a Franków coraz wiecej :-D myśle ze info o suwaczkacch znajdziesz na FAQ albo w regulaminie :-)

Czy moderator i administrator jest w stanie usunąć zdjęcia mojej Dagmary?Bardzo bym prosiła.Sama nie potrafię,próbowałam.
Ja się przestaję dziwić,że tyle dziewczyn przestało pisać na forum.Nawet mnie się odechciało pisać.Najlepiej będzie jak przestanę tu się pojawiać bo są osoby,które lubią robić afery a ja do kółka wzajemnej adoracji nie chcę należeć.To nie tyczy się wielu innych dziewczyn z którymi można popisać bez agresji.Nie uogólniam zatem.

hej dziewczyny i już po

głowa mi pęka, miałam 2 scenki z aktorem jedna jako dyrektor druga jako sprzedawania w terenie, potem prezentacja kilka pytań i koniec, odpowiedź w ciągu tygodnia więc zobaczymy co i jak. zmęczona jestem diabelnie

szefowa robi mi problem z urlopem, co za menda mam tyle dni wolnego za 2009 r a ona nie chce popuścić i mi dać wrrrrrrrrrrrr

byliśmy zobaczyć w mama i ja krzesełka mój M jest za chicco ale ceny powalające.

polusia dzięki za przepis, ciasto marchewkowe rewelacja:tak::tak::tak:moje pewnie nieco gorsze, bo z olejem zamiast masła:sorry2:, ale na diecie bezmlecznej jestem:-(

reklama
Witajcie:)
Wlasnie odkrylam z przerazeniem, ze za 2 miesiace wracam do pracy:szok: z jednej strony bardzo sie ciesze, bo zycie matki polski srednio mi pasi;-) na szczescie mam taka prace, ze nie musze byc kazdego dnia w pracy, wiec potrzebuje niani gora na pol etatu i wlasnie rozpoczelam poszukiwania, zobaczymy jak mi pojdzie.

yra napisz jak Ci poszlo, kciuki trzymane
madzia za was tez trzymam kciuki, oby wszystko bylo dobrze:tak:
młoda mamuśka ja mysle, ze duzo dziewczyn nie pisze bo nie ma na to za bardzo czasu,w koncu juz czesc wrocila do pewnie do pracy, a sama wiesz, ze dziecko im wieksze tym bardziej absorbujace;)

a co do galerii, to chyba przegapilam, ale powstal ten zamkniety watek?

Do góry