reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam sie.Fajna była nocka,Bartus sie przebudził po 24 i wziełam go do siebie pobudka na mleczko o 4.30 i juz spalismy do 9 razem.Wypił mleczko i gada do zabawek i mamusie zaczepia lezy na lezaczku oczywiscie zapięty.Dzisiaj wizytka u pediatry o 12.30 trzymajcie kciuki zeby było dobrze i zeby Bartus miał przybrane,bo wtedy nas moze czekac szpital i kroplówka.Dobrego dnia.

reklama
a ja tez ide na spacer. Kurczę ale mi się chce spać strasznie od 5 nie śpię coś ostatnio szybko wstaje a o 10-11 mam kryzyssss...
wezmę kawcie mrożoną i do lasu heja mały uśnie bo już marudera się włączyła i oczy malutkie :)

a ja mam z moim malym problem jak go tylko poloze na pleckach to ten fik i zaraz bryka na brzuchu i najgorsze jest jak robi to po jedzeniu, bo zaczyna szaleci i wiercic sie na tym brzuszku a potem ulewa, no i jeszcze te jego lapska cale probuje wepchnąc do buzi i jedna to zamalo trzeba pchac dwie, i czasem tak daleko pcha ze az ma odruch wymiotny i raz tak wepchnął paluchy ze zwymiotał czy wasze maluchy tez tak robią??

moja też tak robi i dlatego zakładam jej wtedy na rączki skarpetki:sorry2:ttylko, że powoli obczaja jak je zdjąć:dry:
dziewczyny proszę trzymajcie kciuki :) dziś na 10 mam drugi etap o pracę drugi i ostatni :) uciekammmmmmmm
powodzenia:tak:

Witam sie.Fajna była nocka,Bartus sie przebudził po 24 i wziełam go do siebie pobudka na mleczko o 4.30 i juz spalismy do 9 razem.Wypił mleczko i gada do zabawek i mamusie zaczepia lezy na lezaczku oczywiscie zapięty.Dzisiaj wizytka u pediatry o 12.30 trzymajcie kciuki zeby było dobrze i zeby Bartus miał przybrane,bo wtedy nas moze czekac szpital i kroplówka.Dobrego dnia.
trzymam kciuki:tak:
moja mała pospała do 10:tak::tak::tak:, mimo że od 9 sąsiedzi nad nami cyklinowali podłogę:szok::szok::szok::crazy::crazy::crazy: a teraz jemy:-D

yra245
Powodzenia
madzia84
Trzymam kciuki, aby wszytko było w porządku!
SylusiaSW
Ode mnie również wszystkiego Naj Naj w Dniu urodzin :)

U nas nocka w miarę, oczywiście były 3 pobudki, ale troszkę dłuższe przerwy.

Dziś w końcu idę do księdza, chrzciny 22 sierpnia, w restauracji również byliśmy, 40 zł od osoby, sałatka, zupa, drugie danie surówki, lody, kawa i herbata, ciasto, tort. Osób będzie około 30. Jakie u was są koszta takiej imprezy?

reklama
yra245
Powodzenia
madzia84
Trzymam kciuki, aby wszytko było w porządku!
SylusiaSW
Ode mnie również wszystkiego Naj Naj w Dniu urodzin :)

U nas nocka w miarę, oczywiście były 3 pobudki, ale troszkę dłuższe przerwy.

Dziś w końcu idę do księdza, chrzciny 22 sierpnia, w restauracji również byliśmy, 40 zł od osoby, sałatka, zupa, drugie danie surówki, lody, kawa i herbata, ciasto, tort. Osób będzie około 30. Jakie u was są koszta takiej imprezy?
u nas gorzej:-) cena 72 zł od osoby za starter, zupkę, danie główne, deser lodowy, ciasto, woda i soki, kawa herbata itp liczone osobno:-( Szczęśliwie mała imprezka bo 10 osób:-)

Do góry