Witajcie
W końcu chce się żyć - 18 stopni:-)
Kuba spokojnie zasnął, już mu nie dokuczają upały. Oby jak najdłużej!!!
W końcu chce się żyć - 18 stopni:-)
Kuba spokojnie zasnął, już mu nie dokuczają upały. Oby jak najdłużej!!!
Niezłe urwisy Uśmiałam sięW sumie to weszłam żeby przywitać się i napisać co zrobiły starsze łobuzy kurde myślałam że zaspana jestem albo coś bo wstaje po odciągniętą butle a tu połowy mleka nie ma. W pierwszym momencie pomyślałam że pewnie w nocy wydawało mi si że pełna i poszłam spać. Ale po chwili M. Mówi że wstawał pić i widział pełniutką i nawet się zdziwił że udało się a mały nadal śpi. Więc pierwsza myśl nic wstałam i dałam mu na śpiąco, ale po chwili przylatuje Oliwia i skarży że Wiktor ją zmusił i w ogóle i teraz jej nie dobrze wiec pytam się najstarszego co zrobili a on że chcieli próbować po czym Franio tak rośnie. Ogólne wrazenie: słodko - kwaśne mleko nie do picia
Kurcze, pozwalasz już dziecku oglądać tv? Tak wcześnie?Witam! OOoo moja Amelcia też się tak podnosi, wczoraj leżała sobie w łóżeczku, a głowę w górze trzymała ok 3min!! Bardzo się zsuwa, jak się ją trzyma na rękach to trzeba mocno trzymać bo potrafi tak wyskoczyć, że szok! Dobra lecę do małej bo bajka się jej znudziła Od 7 ogląda jakieś bajki na tvn, i już czas na mini mini