Wróciliśmy godzinę temu ze spaceru. Umarłam dosłownie
Jest OKROPNIE!
Powodzenia u alergologa!
Upały są naprawdę niemożliwe
A to na komary znalazłam w aptece internetowej, jeśli Cię interesuje: CHICCO Zanza No urządzenie przenośne 1szt. | Komary, kleszcze, inne | i-Apteka.pl
Idę pod zimny prysznic, skoro Kuba śpi.
Jest OKROPNIE!
Gratulacje U nas tylko przewroty na boczki, ale nic poza tym.Witojcie
Nie uwierzycie, ale Mój trzymiesięczny Franko trzyma sobie butelke z woda i wklada i wyciaga i pije a poza tym przekreca sie z pleckow na brzuszek !!! Za pierwszym razem nie wiedzial co zrobic z reka ale za drugim razem juz wiedzial No jestem jeszcze w szoku
A z mniej przyjemnych rzeczy to idziemy dzis do alergologa trzymajcie kciuki za nas!
Powodzenia u alergologa!
Dzem dobry!
U nas ok, poplakiwanie troszke przez sen, bo idze drugi zabek, ale jestem w miare wyspana
Mlody teraz demoluje lozeczko, tak szaleje
Pewnie zaraz usnie.
Ja mam gore prasowania, musze sklecic jakis obiad, a nic mi sie nie chce
Nawet mi nie mow Fiolkowa o tych upalach, bo az sie boje U nas w domu coprawda jest mega chlodek, ale mamy tyle zalatwien na miescie, a w PL auto bez klimy, ze chyba padniemy
Kuba też przed chwilą demolował łożeczko, ale właśnie zasnął.Fiolkowa nigdzie nie moge dostac tego odstraszacza komarow, na all chwilowo brak towaru Echhh....
Upały są naprawdę niemożliwe
A to na komary znalazłam w aptece internetowej, jeśli Cię interesuje: CHICCO Zanza No urządzenie przenośne 1szt. | Komary, kleszcze, inne | i-Apteka.pl
Idę pod zimny prysznic, skoro Kuba śpi.