reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Polka, to rzeczywiście z teściową nie ciekawie, nie można mieć własnej prywatności, moja natomiast się nie wtrąca, ale ja się zastanawiałam jaką ja będę kiedyś teściową :-D

reklama
Witajcie :)

My na nogach dziś od 6, bo Kuba zrobił kupę no i oczywiście spania już nie było. Ale mleczko ładnie wypił o 7 i teraz śpi.
Ja siedzę przy wentylatorze - wykończą mnie te upały. Normalnie jest mi słabo i niedobrze, i gdyby nie to, że właśnie skończył mi się okres, to myślałabym, że jestem w ciąży...:baffled:

Witojcie:)
Nie uwierzycie, ale Mój trzymiesięczny Franko trzyma sobie butelke z woda i wklada i wyciaga i pije :) a poza tym przekreca sie z pleckow na brzuszek !!! Za pierwszym razem nie wiedzial co zrobic z reka ale za drugim razem juz wiedzial:) No jestem jeszcze w szoku:D
A z mniej przyjemnych rzeczy to idziemy dzis do alergologa trzymajcie kciuki za nas!

Dzień doberek ...:)
ale był upał jeszcze wieczorem az nie mogłam zasnąć..
nocka superrrowa maludek usnał przed 10 i spał do 5 rano, mleczko i do 9 i znowu wypił mleczko z wielkim apetytem :-)
kurde moj Ł. dzwoni do pediatry zeby sie umówić na kontrolę po szpitalu...a oni na 12 w piatek!! tam nie ma nigdy miejsca... wrrr z dnia na dzien się zapisać to zapomnij
idę kawcie łyknąc bo pomimo tylu godzin snu czuje sie jak po wiekszej imprezie

Nie uwierzycie, ale Mój trzymiesięczny Franko trzyma sobie butelke z woda i wklada i wyciaga i pije :) a poza tym przekreca sie z pleckow na brzuszek !!! Za pierwszym razem nie wiedzial co zrobic z reka ale za drugim razem juz wiedzial:) No jestem jeszcze w szoku:D
A z mniej przyjemnych rzeczy to idziemy dzis do alergologa trzymajcie kciuki za nas!

no no jakie postepy.. u nas od wczoraj są próby przekładania na bok ale jeszcze nie wychodzi butelke też sobie czasami podtrzymuje jak pije :)

Dzien Doberek!
Postanowilam w koncu ulozyc Redanka na brzuszku do spania (wczesniej sie balam z powodu tej rany po operacji) i przespal nocke cudownie, z trzema pobudkami tylko! A teraz znowu pochrapuje...
hej.
a ja zaraz dzwonie do przychodni i idziemy do pediatry.
zrobil mi dzisiaj strasznie ciemnozielona kupe, cala glowka czerwona od krostek, troszke plecki i jedna plamka na brzuszku. Poza tym za uszkiem zrobily mu sie takie 3 grudy pod skora. Martwi mnie to. Caly czas sie szarpie za to ucho.. ale jak dotykalam to nie boli.
Wyzdrowienia szybkiego!
dzień dobry :)↲↲ my już wstalismy, mały zjadł mleczko i "ogląda" bajkę z najstarszym. U nas już upał z rana.↲Obudziła nas okropna duchota :( o 8.00idziemy na zakupy i potem nigdzie się nie ruszam. Posiedzimy w ogrodzie dopóki będzie można wytrzymać. Mały dziś marudzi gorzej przez zęby, wszystko co możliwe ląduje w buzi i toczą się "hektolitry" śliny !!!:) a ten nie płacze tylko piszczy non stop. Nadal śpiąca jestem chyba przez tą pogodę na prawdę, nic mi się nie chce ale teściowa ma wolne i na pewno się przypcha żeby zrobić kontrolę. Zajrzeć w gary i skrytykować. Teraz tym bardziej się czepia bo teść w Austrii. Mamy dom obok teściów i ona nawet nie puka jak do nas wchodzi. Mój M. Ostatnio chciał się kochać i dobrze że powiedziałam nie bo ta do sypialni się wpakowała.
Z tej strony dobrze, ze nie mam tesciow...A propo ja mysle, ze bede podobna tesciowa do Twojej Polka...:-D
Trzymamy kciuki i gratulacje !!!!

Milego Dzionka!

Dzem dobry!
U nas ok, poplakiwanie troszke przez sen, bo idze drugi zabek, ale jestem w miare wyspana :happy2:
Mlody teraz demoluje lozeczko, tak szaleje :szok:
Pewnie zaraz usnie.
Ja mam gore prasowania, musze sklecic jakis obiad, a nic mi sie nie chce :sorry2:
Super, super, zdolniacha!! :-)
Daj znac co powiedzial lekarz, bo sama bym sie wybrala do alergologa.

Witajcie :)

My na nogach dziś od 6, bo Kuba zrobił kupę no i oczywiście spania już nie było. Ale mleczko ładnie wypił o 7 i teraz śpi.
Ja siedzę przy wentylatorze - wykończą mnie te upały. Normalnie jest mi słabo i niedobrze, i gdyby nie to, że właśnie skończył mi się okres, to myślałabym, że jestem w ciąży...:baffled:
Nawet mi nie mow Fiolkowa o tych upalach, bo az sie boje :zawstydzona/y: U nas w domu coprawda jest mega chlodek, ale mamy tyle zalatwien na miescie, a w PL auto bez klimy, ze chyba padniemy :no:
dzień dobry :)↲↲ my już wstalismy, mały zjadł mleczko i "ogląda" bajkę z najstarszym. U nas już upał z rana.↲Obudziła nas okropna duchota :( o 8.00idziemy na zakupy i potem nigdzie się nie ruszam. Posiedzimy w ogrodzie dopóki będzie można wytrzymać. Mały dziś marudzi gorzej przez zęby, wszystko co możliwe ląduje w buzi i toczą się "hektolitry" śliny !!!:) a ten nie płacze tylko piszczy non stop. Nadal śpiąca jestem chyba przez tą pogodę na prawdę, nic mi się nie chce ale teściowa ma wolne i na pewno się przypcha żeby zrobić kontrolę. Zajrzeć w gary i skrytykować. Teraz tym bardziej się czepia bo teść w Austrii. Mamy dom obok teściów i ona nawet nie puka jak do nas wchodzi. Mój M. Ostatnio chciał się kochać i dobrze że powiedziałam nie bo ta do sypialni się wpakowała.
Haha, moj tez piszczy :-D
A z tesciowa - co za kobita! To grzebanie w garach mnie rozwalilo :nerd:
Niech M jej zwoci uwage i juz.
Z jednej str. sie ciesze, ze wszyscy daleko, przynajmniej mamy swiety spokoj :-p

hej.
a ja zaraz dzwonie do przychodni i idziemy do pediatry.
zrobil mi dzisiaj strasznie ciemnozielona kupe, cala glowka czerwona od krostek, troszke plecki i jedna plamka na brzuszku. Poza tym za uszkiem zrobily mu sie takie 3 grudy pod skora. Martwi mnie to. Caly czas sie szarpie za to ucho.. ale jak dotykalam to nie boli.
Ojj Wy to bedni jestescie :-( Kurcze, ale jak jest na pepti, to teoretycznie powinno byc dobrze... Ciemne kupy to norma, moj robi czasem prawie czarne, to od zelaza w mleku.
Lec do tego lekarza i daj znac co i jak!

Dzien Doberek!
Postanowilam w koncu ulozyc Redanka na brzuszku do spania (wczesniej sie balam z powodu tej rany po operacji) i przespal nocke cudownie, z trzema pobudkami tylko! A teraz znowu pochrapuje...
Milo slyszec dobre wiesci :-)

reklama
Do góry