reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Marry dzisiaj jest 4 dzien jak nie karmie. Ale odczuwam juz poprawe. Najlepiej jak piersi nie dotykam. Wtedy jest znosnie.

U nas coraz wiecej krostek i plamek. W srode mam pediatre .. zobaczymy co powie.
Mam niby masc Elocom, ale nie chce jej stosowac, bo jezeli to przez mleko to najprawdopodobniej bede zmieniac, a nie leczyc co chwila krostki skoro mleko szkodzi.

Moj maly w koncu usnal. Nie spal od 9.30 do 13.40.

reklama
Monia ja wczoraj zauwazyłam przy kosci ogonowej mega wielkie odparzenie i jak kapałam małego i wjechałam raczka to tkai był ryk ze szok odrazu zrobiłam linomagiem i sotro posmarowałam patyczkiem do uszu...a dzis rano patrze pod siusiakiem i taka krecha czerwona sucha...;/ ;/ ;/ przerabane...nic tylko wietrzyc dupsko

Monia ja wczoraj zauwazyłam przy kosci ogonowej mega wielkie odparzenie i jak kapałam małego i wjechałam raczka to tkai był ryk ze szok odrazu zrobiłam linomagiem i sotro posmarowałam patyczkiem do uszu...a dzis rano patrze pod siusiakiem i taka krecha czerwona sucha...;/ ;/ ;/ przerabane...nic tylko wietrzyc dupsko

ja małemu smaruje tyłek Alantanem na noc jak sie coś dzieje przykładam gazik i rano ani sladu

Ja mam jakąś maść przepisaną przez pediatrę, taką robioną w aptece (głównie lanolina i cynk, z tego co udało mi się odczytać) i Kuba ma piękną pupkę - odpukać :tak:

U nas na zewnątrz 30 stopni, w mieszkaniu 25. Da się wytrzymać :-).

Adaś dzisiaj już trzeci raz sam zasnął. Ale super :tak:.

Monia, odparzenie też może być reakcją na mleko. A jak te krostki na główce? Zeszły?

U nas od tygodnia nie ma krwi w kupkach. Może to jednak jajko, a nie mleko... Poczekam jeszcze i zrobię prowokację pod kątem nabiału.

ja jzu pisalam ze im wiekszy upal tym Adas lepiej spi :-D Dzis pobil swoj rekord - spal od 20:30 do 5:00 :-) a jak sie obudzil, dostal mleko i zagadywal i sie smial ale nie bylo odzewu wiec spal dalej - do 9:00 :-)
w dzien tez niezle spi odpukac :-)

ale marry ma dobrze z tym spanie,

ja kolejną noc przeplakałam bo mały prawie do rana nic nie spał i wstał o 7.00:(((
budził sie co 30 min. ale nie ma się co dziwić jak on na noc wypije z 10 ml mleka grrr a w nocy głodny , marudny a nie che jeść lub je ale malutko, jestem mega wściekła!!!!!!
ale na szczęścia w sierpniu do pracy i postaram się uzbierać na ten holerny żłobek achh

a u nas 37 w cieniu a w domu 31 stopni masakra

ale marry ma dobrze z tym spanie,

ja kolejną noc przeplakałam bo mały prawie do rana nic nie spał i wstał o 7.00:(((
budził sie co 30 min. ale nie ma się co dziwić jak on na noc wypije z 10 ml mleka grrr a w nocy głodny , marudny a nie che jeść lub je ale malutko, jestem mega wściekła!!!!!!
ale na szczęścia w sierpniu do pracy i postaram się uzbierać na ten holerny żłobek achh

a u nas 37 w cieniu a w domu 31 stopni masakra

ale masz niejAdka.

haaa.. my bijemy rekordy.. 33 stopnie :-D

reklama
Matko! Ja mam około 27 stopni i ledwo wytrzymuje, dziewczyny jak Wy dajecie radę?? Chociaż u góry mam cieplej więc też może 30 jest:-( Masakra jakaś. Właśnie oglądam pogodę i do piątku się nic nie zmieni a w sobotę lekkie ochłodzenie 27-30 stopni:-)

Do góry