Cześć dziewczyny
U nas zanosi się na deszcz, co cieszy, bo ostatnie dni były bardzo ciepłe. Może jeszcze zdążę z małym wyskoczyć na szybkie zakupy do najbliższego sklepu.
Tabasia, mój Szymek czasami tak rusza szybko rękami i nogami, robi mostki, że aż całe łóżeczko podskakuje. Na przewijaku tak samo. Nie zauważyłam, żeby nadmiernie pociły mu się stopy. Co do witaminy D (już kiedyś pisałam), podaję ją co 3 dni kropelka, ale tylko dlatego, że ortopeda na kontroli bioder marudził, że nie daję, więc pediatra pozwoliła mi podawać. Ale ilość tej witaminy w mm jest wystarczająca.
Moniskabe - my robiliśmy imprezę w domu, niestety nie potrafię Ci powiedzieć, ile nas to kosztowało. Było 9 osób, tylko najbliższa rodzina. Chrzestnymi byli mój brat i siostra mojego P. Ale w zasadzie gotowaniem zajęła się moja mama i ciocia, w sobotę przygotowały wszystkie te dania, które mogły być zrobione wcześniej, w niedzielę ziemniaki, surówka. Ciocia pomagała też w niedzielę tzn. zmywała itp. Jedzenia było aż za dużo. Bez tej pomocy nie dałabym rady sama
Tort zamówiłam. Ciasto upiekła znajoma.
Patinka_1985 dziś chyba w Brennej też będzie lało. To niedaleko ode mnie.
Candy6, może przejdź się do innego lekarza z Miłoszkiem. Warto się skonsultować. Mój nawet w upały wypija 180 ml bez problemu.