reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja kupiłam leżaczek i mlody na wibracjach normalnie odpływa
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
candy a moze ma wzdecia po mleku moze sprobuj czegos innego...tak piszesz, ze mały ciagle płacze moze sie meczy...albo musi sobie odbic pare razy w trakcie bo sie nałyka powietrza...
co do gotowania to nie lubie ale dla malego WSZYSTKOOO juz sie nie moge doczekac az sie dietka urozmaici bo ciagle to mleko i mleko ;-)
co do gotowania to nie lubie ale dla malego WSZYSTKOOO juz sie nie moge doczekac az sie dietka urozmaici bo ciagle to mleko i mleko ;-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Koza, zamierzasz stosować tą metodę? Ciekawa mi się wydaje . Zastanawiam się tylko co z mięsem, bo niemowlę raczej nie pogryzie
no a czemu tak nie lubi spacerow?masz/macie jakoś rade
może poprostu nie lubi ...czapek...nasz Mikołaj tak ma...jak czas spaceru i czapkę mu zakładamy to jest krzyk... dopiero po chwili w wózku dochodzi do siebie
wy tak serio z tym wprowadzaniem marchewki teraz???
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Niektóre dzieci już mają ponad 3 miesiące, więc już niedługo będą mogły jeść nowe pokarmy;-). Ja raczej w okolicach 6 miesiąca zacznę coś wprowadzać.wy tak serio z tym wprowadzaniem marchewki teraz???
ionka
Fanka BB :)
my za 2 tygodnie będziemy miec 4 miesiące, więc myślę, że można coś podjeść niedługo
ja postaram sie gotowac chociaz niektore potrawy na pewno pójda ze słoika, np. królik
Ola nienawidzi czapek wiec moze to jest tez problem u ciebie, marti
ja postaram sie gotowac chociaz niektore potrawy na pewno pójda ze słoika, np. królik
Ola nienawidzi czapek wiec moze to jest tez problem u ciebie, marti
peperka
dzieci butelkowe maja szybciej rozszerzana diete od tych cyckowych
reklama
k_aralajna
witajcie:-)
mlody dzisiaj zasnal sam w lozeczku, i wczoraj tez zeby nie zapeszyc metoda z jezyka niemowlat a rowniez i kozy sprawdza sie, w dzien tez tak go uspalam, spal mi dzis 1,5 h a zawsze rano jest drzemka 30 minut,
poza tym bylam dzis w mojej pracy i pablo byl ze mna:-), wszyscy pytali kiedy wroce ale ja mysle ze niepredko... musieliby dac podwyzke zeby sie to oplacalo bo sie przeprowadzilismy i same dojazdy to byloby z 400, nie mowiac o zlobku, poza tym jakos nie umiem nawet myslec o zostawieniu chlopczyka:-(
mlody spal przez cala droge tam i spowrotem ,
jak fajnie miec takie dobre i grzeczne dzieciatko:-) he he
az jutro tez pojade i cos mu kupie
mlody dzisiaj zasnal sam w lozeczku, i wczoraj tez zeby nie zapeszyc metoda z jezyka niemowlat a rowniez i kozy sprawdza sie, w dzien tez tak go uspalam, spal mi dzis 1,5 h a zawsze rano jest drzemka 30 minut,
poza tym bylam dzis w mojej pracy i pablo byl ze mna:-), wszyscy pytali kiedy wroce ale ja mysle ze niepredko... musieliby dac podwyzke zeby sie to oplacalo bo sie przeprowadzilismy i same dojazdy to byloby z 400, nie mowiac o zlobku, poza tym jakos nie umiem nawet myslec o zostawieniu chlopczyka:-(
mlody spal przez cala droge tam i spowrotem ,
jak fajnie miec takie dobre i grzeczne dzieciatko:-) he he
az jutro tez pojade i cos mu kupie