madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
U malenstwa mojego usmiechu brak,ale mam nadzieje ze to przejsciowe.Bawcie sie dobrze:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja równiez sie ciesze, ze mi pomagaja. To dobrze jak przewiną czy przebiorą fajnie, ze sie interesują a im to przyjemność sprawia )
Dzisiaj sie stracha najadłam !
Dawałam małemu kapsułke vitaminy K i machnął ręką i ją połknął myślałam, że zawału dostane (((((((((( Na szczescie sie nie zakrztusil a kapsulka z zelatyny jest..eh teraz tylko na lyzeczce bede podawac
Dlaczego serce z kamienia? Czytałaś tą książkę? Przecież nie zostawiasz dziecka zeby sie wypłakało tylko jesli zaczyna płakać to uspokajasz na rekach i dopiero jak sie wyciszy to kładziesz do łózeczka I raczej nie dzidzia jest za mała tylko my zbyt uległe Bo prawda jest taka że problem jest tylko wtedy jesli od poczatku nauczyłysmy dziecia zasypiac na rekach/przy cycu czy co tam jeszcze. dzieci które od urodzenia były kładzione w łozeczku i zasypiały same traktuja to jako naturalne i nie robia problemów. Tylko niestety mało która o tym wiedziała tak wczesnie hehe zaczynamy sie tym interesowac jak juz jest problem czyli jak potrzebujemy miec czas na inne rzeczy niz lezenie przy dziecku z cyckiem w jego paszczy Ja cholernie żałuje ze o pewnych rzeczach nie wiedziałam wczesniej bo człowiek by sobie i dziecku oszczedził stresów.na ta metode to trzeba miec serce z kamienia chyba :/ sama chcialam to wyprobowac ale szybko dalam sobie spokoj. 2 miesieczna dzidzia jest chyba troche jeszcze za mala na takie sposoby :/
Dlaczego serce z kamienia? Czytałaś tą książkę? Przecież nie zostawiasz dziecka zeby sie wypłakało tylko jesli zaczyna płakać to uspokajasz na rekach i dopiero jak sie wyciszy to kładziesz do łózeczka I raczej nie dzidzia jest za mała tylko my zbyt uległe Bo prawda jest taka że problem jest tylko wtedy jesli od poczatku nauczyłysmy dziecia zasypiac na rekach/przy cycu czy co tam jeszcze. dzieci które od urodzenia były kładzione w łozeczku i zasypiały same traktuja to jako naturalne i nie robia problemów. Tylko niestety mało która o tym wiedziała tak wczesnie hehe zaczynamy sie tym interesowac jak juz jest problem czyli jak potrzebujemy miec czas na inne rzeczy niz lezenie przy dziecku z cyckiem w jego paszczy Ja cholernie żałuje ze o pewnych rzeczach nie wiedziałam wczesniej bo człowiek by sobie i dziecku oszczedził stresów.
Ale dobrze blueberry pisze że jeśli matce nie przeszkadza usypianie przy cycu to dlaczego nie? Jesli obie strony zadowolone. Ale ja nie mam ochoty być uziemiona przez pół dnia bo niestety tak to wyglada Dlatego hank w łóżeczku zasypia bo wtedy mam czas zeby cokolwiek zrobic w domu.
Dlaczego serce z kamienia? Czytałaś tą książkę? Przecież nie zostawiasz dziecka zeby sie wypłakało tylko jesli zaczyna płakać to uspokajasz na rekach i dopiero jak sie wyciszy to kładziesz do łózeczka I raczej nie dzidzia jest za mała tylko my zbyt uległe Bo prawda jest taka że problem jest tylko wtedy jesli od poczatku nauczyłysmy dziecia zasypiac na rekach/przy cycu czy co tam jeszcze. dzieci które od urodzenia były kładzione w łozeczku i zasypiały same traktuja to jako naturalne i nie robia problemów. Tylko niestety mało która o tym wiedziała tak wczesnie hehe zaczynamy sie tym interesowac jak juz jest problem czyli jak potrzebujemy miec czas na inne rzeczy niz lezenie przy dziecku z cyckiem w jego paszczy Ja cholernie żałuje ze o pewnych rzeczach nie wiedziałam wczesniej bo człowiek by sobie i dziecku oszczedził stresów.
Ale dobrze blueberry pisze że jeśli matce nie przeszkadza usypianie przy cycu to dlaczego nie? Jesli obie strony zadowolone. Ale ja nie mam ochoty być uziemiona przez pół dnia bo niestety tak to wyglada Dlatego hank w łóżeczku zasypia bo wtedy mam czas zeby cokolwiek zrobic w domu.