ionka
Fanka BB :)
:-)MAMUSIOM WSZYSTKIM ŻYCZĘ DUZO SATYSFAKCJI I UŚMIECHU NA CODZIEŃ:-)
Ionka pisalas kiedys o kreme z wysokim faktorem. Podaj mi nazwe, bo nie moglam znalezc w aptece. Z tego Roche-Posay byl duzy wybor... Ile za niego dalas?
Aaaa, na str. passport.ie jest info, ze do 25 dni roboczych mozna czekac pomimo aplikacji express Cos sie zmienilo, wiec nie licze na to, ze paszport przysla za 2 tyg.
kurde, nie strasz bo jak coś, to my musimy pchac się za tydzień do dublina wolałabym wiedziec, na czym stoję bo co w sytuacji, jesli pojedziemy po polski paszport, a później dstaniemy irlandzki?? może dziecko mieć 2 paszporty??
ten krem to Anthelios dermo-pediatrics w spreju, do tego była dołączona butelka mleczka i na razie używam właśnie mleczka. zapłaciłam około 20euro...
Wspolczuje :-(
Ja sie wlasnie boje, ze ten karat zejdzie Alexowi do ucha... Echhh chyba pojade do pediatry (niestety jakies 80km).
GDZIE masz tego pediatrę???? u nas nie ma tzn sa, ale trzeba czekac na wizytę miesiącami
cos się z moim dzieckiem zrobiło w ogóle jeść nie chce :-(
wczoraj zjadła 150ml o 17, potem wrzeszczała i wypluwała wszystko o 21 :-( zjadła malutko ze 30ml i poszła spać. obudziła się o 3:30 i wszamała 120ml. potem o 8 rano znowu ta sama historia: wrzask i plucie wypiła w końcu przed 9 około 70ml. teraz znowu spi. myślałam, że będzie umierać z głodu, a tu o. nie wiem, co się dzieje mleko to samo, na pewno dobre, nie za zimne czy gorące... mam nadzieje, że gardło jej nie boli, no ale temperatura ok i bawi się i śmieje, więc nie wiem