Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Ccaroline dokarmiam ale raz pediatra powiedziala, ze to mało i mam podawac witaminy...
nie zycze nikomu takiej przygody...
nie zycze nikomu takiej przygody...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja sie slini nawet jak lezy na plecach ;P
Ja tak mialam przy 1 synku wystarczylo ze ktos na niego patrzał (ktoś.czyt. tesciowie ) to mi sie dymiło z uszu z nerwow. Taka psychiczna blokada nie wiem skad sie to wzielo moze z nienawisci do tych ludziMy juz po chrzcinach wszystko wyszlo super)))
Ja tam jestem wdzięczna za każdą pomoc.Moja mama jak jest w domu to praktycznie ciagle zajmuje sie malym,i ja jestem zadowolona i ona.Nie raz przebiera malego,kąpie,smaruje itp itd nie widzę w tym nic z rządzenia ,po prostu chce mi pomoć odciążyć mnie.Nie rozumiem jak mozna sie o to gniewac,czy robic awantury.
Moja tesciowa sie za to do niczego nie nadaje. Nie potrafila wychowac swoich dzieci to do moich nie pozwalam sie wtracac. Bo moja tesciowa miala straszne rady jak urodzilam sebka, jak czegos nie wiedzialam to juz wolałabym sie zapytac 10-latki niz tesciowej. Zawsze z pytaniem dzwonilam do mojej mamy.U mnie niestety nie ma takich problemów ponieważ rodzinę mam daleko, a teściowa się do niczego nie wtrąca, ale ja bym nie narzekała gdyby ktoś mi pomógł
ja równiez sie ciesze, ze mi pomagaja. To dobrze jak przewiną czy przebiorą fajnie, ze sie interesują a im to przyjemność sprawia )
Dzisiaj sie stracha najadłam !
Dawałam małemu kapsułke vitaminy K i machnął ręką i ją połknął myślałam, że zawału dostane (((((((((( Na szczescie sie nie zakrztusil a kapsulka z zelatyny jest..eh teraz tylko na lyzeczce bede podawac
Moj identycznie, ale mysle, ze to juz z powodu zabkow...moja sie slini nawet jak lezy na plecach ;P
Redan dzis to jest okropnie marudny, spal tylko po pol godziny3 razy, a zazwyczaj ma 2 drzemki 2-3 godzinne, teraz go karmie, bo tylko tak moglam go uspokoic....Biedak malutkiMi też sie wydaje ze to juz na ząbki.Moje malenstwo było takie marudne,ze sie zmeczył i spi,ale sie leka i długo sobie nie pospi.