ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
no u nas dzięki temu, że mały zasypia ok 22-24 to śpi to 12-13 z przerwami na butlę i śpi dalej
U nad dokładnie jest tak samo Mała jeszcze śpi a ja mam czas na posprzątanie i zrobienie obiadu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no u nas dzięki temu, że mały zasypia ok 22-24 to śpi to 12-13 z przerwami na butlę i śpi dalej
Kuba się tak kręci, że zwykle budzi się przekręcony bokiem, z głową przy szczebelkach. Do tego się strasznie rozkopuje - dobrze, że noce są już ciepłe.no u nas dzięki temu, że mały zasypia ok 22-24 to śpi to 12-13 z przerwami na butlę i śpi dalej
czy wasze maluszki też tak się kręcą w łóżeczku chodzi mi konkretnie o to że tak się wypycha nóżkami że moment jest tak wysoko, co jakiś czas muszę chodzić i go obniżać, bo wtedy krzywo leży
Madzia, to prawda - te maleństwa są takie bezbronne i ufne... serce się kraje :-(. Trzymam kciuki za was.
E no, jak zrobił kupę, to chyba dobrze że przebrała . Ale z was zosie-samosie ;-). Wtrącania też nie lubię, ale moja teściowa na szczęście się nie wtrąca zbytnio. W sprawach Adasia się w ogóle nie wtrąca, bo pomaga mi tylko (albo aż :-)) przy Karolku, a Adasiem ja się zajmuję sama.