reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mi się wydaje, że ptrzysz ile dziecko miało jak się urodziło, np. Przemek miał 2,3 kg- 1-szy centyl, w drugim miesięcu wychodzi, że powinien ważyć 4,1 kg. Waga przy literce M to chyba średnia dla danego miesiąca. Co oznacza L i S to nie wiem. Może Wy coś wykombinujecie?
Oj, chyba nie, bo to by znaczyło, że Kuba jest 3 kg za chudy, a on raczej należy do tłuścioszków;-)

reklama
Fiolkowa rzeczywiscie fajna a cena hmm:baffled:
Jasiek dostal mate od mojego brata ,sama w sumie tez bym ja wybrala,jest fajna.Nie oszukujmy sie dziecko Bog wie ile na tej macie lezec nie bedzie wiec moim zdaniem nie ma co przeplaca,bo to jest zabawa na "5 min"

my kupilismy taki stojak interaktywny z fisher price dziecko leży naciska różne przyciski one grają i ma pełno zwisających grzechotek

reklama
Do góry