Oj, chyba nie, bo to by znaczyło, że Kuba jest 3 kg za chudy, a on raczej należy do tłuścioszków;-)Mi się wydaje, że ptrzysz ile dziecko miało jak się urodziło, np. Przemek miał 2,3 kg- 1-szy centyl, w drugim miesięcu wychodzi, że powinien ważyć 4,1 kg. Waga przy literce M to chyba średnia dla danego miesiąca. Co oznacza L i S to nie wiem. Może Wy coś wykombinujecie?
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
My tez sie rozglądamy za taka mata,bo synus bardziej kumaty i lubi jak cos mu gra.
ramari
Fanka BB :)
Fiołkowa, ale tam nie ma tygodni, są miesiące i lata. Napisz ile Kuba ważył jak się urodził i ile teraz a ja Ci to zinterpretuje
Fiolkowa rzeczywiscie fajna a cena hmm
Jasiek dostal mate od mojego brata ,sama w sumie tez bym ja wybrala,jest fajna.Nie oszukujmy sie dziecko Bog wie ile na tej macie lezec nie bedzie wiec moim zdaniem nie ma co przeplaca,bo to jest zabawa na "5 min"
Jasiek dostal mate od mojego brata ,sama w sumie tez bym ja wybrala,jest fajna.Nie oszukujmy sie dziecko Bog wie ile na tej macie lezec nie bedzie wiec moim zdaniem nie ma co przeplaca,bo to jest zabawa na "5 min"
Faktycznie Nie wiem, co mi się ubzdurało, że np 0:1 to pierwszy tydzień No to by znaczyło, że waży w sam razFiołkowa, ale tam nie ma tygodni, są miesiące i lata. Napisz ile Kuba ważył jak się urodził i ile teraz a ja Ci to zinterpretuje
ramari
Fanka BB :)
My mamy dokładnie taką:
Mata Edukacyjna TINY LOVE Muzyka Światełka (1027816426) - Aukcje internetowe Allegro
Jest fajna bo jest tam też muzyczka (mozart lub odgłosy zwierząt do wyboru)
Wiecie, że Przemo wali już nóżkami w tą planszę. Robi to oczywiście nieświadomie, ale mnie to i tak cieszy
Mate dostaliśmy po dzieciach koleżanki. Nowa niestety mega droga.
Mata Edukacyjna TINY LOVE Muzyka Światełka (1027816426) - Aukcje internetowe Allegro
Jest fajna bo jest tam też muzyczka (mozart lub odgłosy zwierząt do wyboru)
Wiecie, że Przemo wali już nóżkami w tą planszę. Robi to oczywiście nieświadomie, ale mnie to i tak cieszy
Mate dostaliśmy po dzieciach koleżanki. Nowa niestety mega droga.
ja tez sie wlasnie zastanawialam nad zakupem takiej maty edukacyjnej, ale nie wiem czy maly bedzie sie w tym chcial bawic
tak oglądam i oglądam te maty i ta mi sie wydaje na razie najfajniesza http://www.allegro.pl/item1027816426_mata_edukacyjna_tiny_love_muzyka_swiatelka.html
muszę męzowi pokazac
tak oglądam i oglądam te maty i ta mi sie wydaje na razie najfajniesza http://www.allegro.pl/item1027816426_mata_edukacyjna_tiny_love_muzyka_swiatelka.html
muszę męzowi pokazac
Y
yra245
Gość
my kupilismy taki stojak interaktywny z fisher price dziecko leży naciska różne przyciski one grają i ma pełno zwisających grzechotek
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja chciałam coś, co by się mieściło do łóżeczka i kupiłam dzisiaj taką:
FISHER PRICE MATERACYK 3W1 MATA EDUKACYJNA SUPER (1033080907) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE MATERACYK 3W1 MATA EDUKACYJNA SUPER (1033080907) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
SylusiaSW
Kochająca:)
Mysza ja myślę że to mimo wszystko ciemieniuszka - moja też tak miała i używamy Oleiuszki - Skarb Matki i prawie nie ma,!