magmadzia
Fanka BB :)
mysza - moja Basia też tak ma i nie wydaje mi się, że jest to ciemieniucha, bo u niej jest to na prawie całej główce. Ja wyczesuje i potem na wacik trochę oliwki i smaruje główkę - pomaga, bo zeszło i na razie jest spokój
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas kupki też rzadkie, a czasem zielone. Ale podobno mogą takie być.a z innej beczki jak wygladaja teraz kupki waszych maluszkow?? tzn pyt dla mam karmiacych piersia
bo mojego sa jakies takie rzadkie
edit: a wiecie polozna poradzila zakupienie zelu na dziasla dla maluszka bo tak sie slini, stwierdzila ze zabki ida:-) ale moze to trwac kilka miesiecy
dentinox-zel
Natalka również ma takie cudne fałdki Urodziła się z wagą 3520 spadła do 3200 a teraz waży 5000Ojej faktycznie chudziutkie
Kuba ma takie tłuściutkie udka, że śmiejemy się, że na rosół będą akurat
Zobacz załącznik 243889