reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja macierzynski bede miec kolo 10 więc nie wiem jak to bedzie...Ale moze wlasnie wyrownali CI to i juz,nmajlepiej zadzwon i sie dowiedz.

reklama
dronka ja jak daje herbatke to on pije ile chce ale raczej malo i daję rano lub wieczorem , między karmieniami lub po

a dziś chyba okres dostałam dziwne tak szybko , jeszcze czasem piersia dokarmiam , dziwne:/// a wy dostałyście juz?

Ja dostalam okres 3 dni temu, ale ja nie karmie piersia. Na poczatku sie zastanawialam czy to to, bo trwal 1,5 dnia, a pozniej jeszcze tak plamilam, ale wyglada na okres... Zaczelam brac tabletki, bo nie moge sobie na razie pozwolic na kolejnego dzidziusia, choc bardzo chcielismy miec jedno po drugim... Achh ta cesarka :/

mysz odciagam co 3h najpierw przystawiam małego ale naprawde nie chce dlugo ciagnac...mleka mam ciagle na 90 ml a malemu powoli malo...fakt faktem mało jem i to tez pewnie moja wina :( do kitu:(

Marcia moj tez na poczatku byl leniuszkiem i nie chciał dlugo ciągnąć,ale cierpliwie i tak przystawiałam,i po tygodniu bylo ok.Mysle,ze juz go niestety przyzwyczailas do butli,wiadomo z butli fajnie leci a z cycka trzeba ciagnąć.Jedyna rada to cierpliwosc i na prawde nie podawanie butelki>Moj wlasnie po szpitalu tak mial bo ja bylam po cc i przez 2 dni podawali mu butelke,i jak dawalam cyca to ciagnal chwilke i sie denerwowal,ale sie nie dalam.I jest ok.A co do jedzenia to tez tak mialam! kochana ale musisz sie zmusic,zrob sobie cos co lubisz.Zjedz pączka albo cos.Ja paczki juz jadlam 4 dni po porodzie,na nic innego ochoty nie mialam.

Dzień Doberek:-)A u mnie nocka była ok,kaczorek jak wypił mleczko o 23 to wtedy pobudka o 3.30 i juz spał do 8.30 takze mam nadzieje ze to mu tak zostanie.Dzisiaj ładna pogoda to bedzie spacerek.Dobrego dnia wam zycze;-)

hej dziewczyny

u nas tez byla wczoraj taka sytuacja ze mlody obudzil sie w parku na spacerze i darl jape ze glodny, kurde karmic w parku pelnym ludzi jak dla mnie masakra!!!!!! mam nadzieje ze nigdy wiecej, on plakal, ja plakalam, od dzis na spacer biore wode albo herbatke, karmie w ostatecznosci;-) co sadzicie o karmieniu w miejscu publicznym?? bo dla mnie to koszmar, nie wiem nie podoba mi sie to i koniec..:baffled::baffled::baffled: a moj stas uwaza ze nie powinnam sie wstydzic heh

od wczoraj pielu****emy i tez kapa:baffled::baffled::baffled:, ja zakladam 2 pieluchy flanelowe i jedna tetrowa zawiazuje bo tak mi pokazala kumpela ale przez to prawie w nic nie mieszcze chlopczyka, boze

czy to pieluchowanie przynajmniej pomoze?????? bo ja sie strasznie martwie...:-(

generalnie wczoraj fatalny dzien, mam nadzieje ze dzis juz bedzie lepeij, maly spi a potem moze na spacerek jak sie pogoda unormuje, milego dnia!

Marcia moj tez na poczatku byl leniuszkiem i nie chciał dlugo ciągnąć,ale cierpliwie i tak przystawiałam,i po tygodniu bylo ok.Mysle,ze juz go niestety przyzwyczailas do butli,wiadomo z butli fajnie leci a z cycka trzeba ciagnąć.Jedyna rada to cierpliwosc i na prawde nie podawanie butelki>Moj wlasnie po szpitalu tak mial bo ja bylam po cc i przez 2 dni podawali mu butelke,i jak dawalam cyca to ciagnal chwilke i sie denerwowal,ale sie nie dalam.I jest ok.A co do jedzenia to tez tak mialam! kochana ale musisz sie zmusic,zrob sobie cos co lubisz.Zjedz pączka albo cos.Ja paczki juz jadlam 4 dni po porodzie,na nic innego ochoty nie mialam.

No załuje, że podałam butle
Chyba za bardzo restrykcyjnie podeszłam do diety. Zobaczymy jak to bedzie dzis postaram sie jak najwiecej do piersi przystawiac. Mały spi po 3h a ja mam wrazenie, ze nie umiem nic zrobic. Czas mi tak szybko leci ze szok. Nawet poprasowac nie mam kiedy. Dobrze, ze mam do pomocy kogos bo sama bym nie dala rady..

reklama
Do góry