reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
No a ja po wizycie lekarza.Mam małą nadrzerke przepisał mi tabletki 3xdziennie po 1 i mozliwe ze nie bede plamic.Kontrola za 3m-ce i wtedy bede miała robioną cytologie.Takze nie jest tak zle jak to mówił gin krocze ładnie zagoiło sie.

o to dobrze że będzie ustępować ...
..no ja odchodzę juz od karmienia gdyż mały ostatnio chwilkę possie puszcza i płacz straszny ,więc daje butle i mam Bebilon Comfort i on też jest trochę gęściejszy ale napewno przejdę później na ten co napisałaś :)

jutro idę do lekarza bo muszę wyniki krwi mu powtórzyć bo ma niedokrwistość , hematokryt niski i mało erytrocytów gorzej jak spadły jeszcze to wtedy może go czekać przetaczanie krwi a wszystko przez moją ciążową anemię:/

candy a jakimi smoczkami podajesz bebilon comfort? bo ja podawalam w rozmiarze 2 TT i maly ryczal okrutnie i teraz wyszlo ze sie krztusil tym mlekiem bo za szybko lecialo i mial przez to objawy jakby refluks, czyli placz po pary lykach, z buzi lalo mu sie strumieniami, spac nie mogl i nic nie pomagalo. a od wczoraj wieczora daje spowrotem w rozmiarze 1, ale poki co pomieszany comfort z nan h.a., bo inaczej nie przejdzie w jedynkach i chyba zrezygnuje calkiem z comfortu - wole by mialo dziecko zaparcia niz takie problemy z jedzeniem

candy a jakimi smoczkami podajesz bebilon comfort? bo ja podawalam w rozmiarze 2 TT i maly ryczal okrutnie i teraz wyszlo ze sie krztusil tym mlekiem bo za szybko lecialo i mial przez to objawy jakby refluks, czyli placz po pary lykach, z buzi lalo mu sie strumieniami, spac nie mogl i nic nie pomagalo. a od wczoraj wieczora daje spowrotem w rozmiarze 1, ale poki co pomieszany comfort z nan h.a., bo inaczej nie przejdzie w jedynkach i chyba zrezygnuje calkiem z comfortu - wole by mialo dziecko zaparcia niz takie problemy z jedzeniem

no ja podaję od kilku dni rozmiar 2 (tzn. jedynka M z Nuka do mleka modyfikowanego) , najpierw dawałam 1 ale to mleczko jest dość gęste i nie wszystko mu zlatywało wiec na większą dziurkę przeszłam i jest ok. Mam butelke nuka first choice.
A po mleku z piersi bardziej miał objawy refluksu i w ogóle plakał po karmieniu a po butelce mniej płacze.

reklama
Do góry