reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kamikaa, wiem, co czujesz. Ja zabieg mialam rok temu i wiem, że nie wszystko zaostalo wyciete. Wizyta kontrolna dopiero w czerwcu, ech... też dziekuję Bogu, że chociaż to jedno szczęście już mam przy sobie, bo nie wiadomo, co będzie dalej...
Trzymaj się i bądź dobrej myśli

reklama
Dawno nie pisałam ale podczytuje stale:-)
Marciaa po pierwsze gratuluje ostatniej marcóweczce szybkiego i lekkiego porodu a przede wszystkim ślicznego synusia.:-) Co do szwów ja miałam ściągane po 6 dobie przez położną która się wyraziła że gdybym miała czekać do rozpuszczenia to bym prędzej ocipiała :eek: i chyba miała rację bo dwa szwy które siedziały głęboko i nie zostały zdjęte wypadły po .... 4 tygodniach :szok: Mnie ściąganie nic nie bolało a też się strasznie bałam a ulga taka że szok.

hej :)
Bylam na kontroli i zmianie tampona bo strasznie krwawie :( i tak golym okiem patrzac doc mowi ze ok :) ale czekamy na wyniki i dopiero wtedy bedziemy wiedziec czy wszystko ok .
bo to co golymokiem nie widzialne wyjdzie pod mikroskopem .
A to co mi robili to KONISATION tak pisze na papierze musze sama poczytac co to dokladnie jest :/

szukam czegos po polsku ale nic nie moge znalesc :/ cos jest ale tam o nadzerce a nadzerke sie robi przecierz laserowo i to mozna w gabinecie ugina a nie pod narkoza w szpitalu przynajmiej tutaj tak jest :/
Moze ktoras z was wie co to jest w przetlumaczeniu na polski

dziewczyny,mam takie pytanie. jesli chce przejsc na butelkę to co z moim mlekiem? jak się go "pozbyć"?
Ja przystawialam coraz mniej, pozniej odciagalam po 30, 20, 10... Czasem byl dzien, ze nie odciagalam wcale. Ale staralam sie choc te kilka kropel sciagac, zeby nie zrobily sie zlogi. Teraz juz wszystko zaniklo...

Dziewczyny co z AGUS27 ?????

reklama
Do góry