marela
Podwójna marcóweczka ;)
missis- super :-), przeogromne gratulacje , a jak mozesz to pewnie ze idz na zwolnienie jak najszybciej i odpoczywaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam taki Nasivin Nasivin 0,01% - krople do nosa dla niemowląt 5mltabasia jakie kropelki dostaliście? moje dziecko męczy się juz 3 tydz a ma niecałe 4 tyg więc prawie całe życie ma katar frigy soli fizjologicznej masci majerankowej inhalacji nieawidzim juz ostatnio dostalismu nasivin ale na nim pisze ze od 3 m.ca i przerazaja mnie te pisane skutki uboczne i jeszczesyrop pulne boję sie jej tego dac bo nawet nie ma skonczonego miesiaca ale ak dalej bedzie sie to u niej iagnac to wyjsia nie bedzie
hej mamusi (te przyszłe równiez )
Juz nie dziwi mnie fakt ze tutaj taka cisza;-), normalnie moj szkrab daje tak popalic ze ledwo zyje , ciagle tylko mama mama i cyc. Nawet nie wiem kiedy poprasowac, no w sumie teraz bym mogla ale nie chce mi sie okropnie . Nie wiem chyba mam troche za malo mleka ale mam go przetrzymac na tym przejsciowym a mowia ze jak pojawi sie wlasciwe to bedzie ok. Pomeczymy sie jeszcze z tydzien i zobaczymy.Choc jak naciskam to wiecznie cos leci. W nocy spi ładnie -budzi sie co 2-3 h a nieraz i dluzej ale w dzien to ciagle przy cycku wisi. A jak usnie to cwaniak budzi sie zerka czy cycek bliako i jak jest to spi dalej jak go nie ma to darcie japki i takim o to sposobem musze z nim spac:-), dopiero jak juz przespi ze 30 min moge ryzyklowac wstaniem.
A wczoraj nam kikutek odpadł- chyba troche mu pomoglismy spiochami przy zdejmowaniu ale i tak ledwo ledwo wisiał
Missis- zycze dwóch kreseczek
Marcia - a Tobie szybkiego rozpakowania
Dzieki dziewczyny. Ja juz na głowe dostaje. Mam nadzieje, ze do 14 sie uwine bo jak nie to chyba padne ze strachu na tym wywoływaniu....
Młody juz dojrzały jest i może smiało wyłazic ale nie chce!
hej kochane
smutne wiesci w tv (*)...
ale ja z dobrymi jeszcze tylko bo mialam nbapuisac wczoraj 10dpo hcg wyszlo 1,17 powyzej minimum na ciaze nie beta tylko hcg total... a dzisiaj test mi pokazal piekne dwie kreski ANTOŚ wrócił!!!! oby juz zostal ze mna na zawsze 9 miesiecy w brzuszki i reszte zycia na ziemi piekny i zdrowiutki