reklama
Co do zatkanego noska - my zakrapiamy nosek solą fizjologiczną a później odciągamy fridą, najlepiej to robić kiedy dziecko płacze albo właśnie skończyło ( wtedy glutki są rzadsze). Koleżanka poradziła mi też zakrapianie noska podczas kąpieli, kiedy dziecko mocno płacze - wtedy samo wydmu****e jego zawartość.
Wiesz, tak od pierwszej dawki to nie, ale widać poprawę, bo katar z zielonkawego zmienił się w prawie przezroczysty:-) Dajesz rano i wieczorem po 1 kropelce do każdej dziurki max przez 5 dni.Poczytałam o tym katarku wybaczcie, nie doczytałam wcześniej.. Fiołkowa, od razu zaczęły pomagać te kropelki? Dziewczyny, a ta maść majerankowa działa? Bezpieczna jest?
Dziewczyny, czy możliwe, że mój maluch już się świadomie uśmiecha? Czytam, że dopiero pod koniec 2 miesiąca, a tymczasem mój Kubek już 3 razy patrząc na mnie uśmiechnął się od ucha do ucha, gdy do niego mówiłam. Może sobie trochę wmawiam, ale naprawdę wyglądało, jakby specjalnie do mnie się uśmiechał
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Czesc dziewczynki:-)Ale sliczna pogoda u nas.Synek cos spac nie moze,wczoraj na dniu spał niecałe 2godz w nocy mi ładnie spał,jadł i mega duza kupe mi zrobił,a dzis go brzuszek boli i nie moze spac nawet piard go boli szkoda mi go:-(czesto go na brzuszek kłade to ładnie główke podniaszaDobrej niedzieli Wam zycze;-)
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Ogromnie wam gratuluję!Dbaj o was i bądź dobrej myśli.Na pewno wszystko się uda tym razem.dziekuje kochane ze o mnie pamietalyscie czekam na potweirdzenie nausg we wtoprek ide ale jeszcze pewnie nic nie bedzie widac dopiero pewnie za tydzien we wtorek... teraz sie tylko boje z epo clo moze dojsc albo do straty wczesnej bo czytalam ze sie zdarzalo albo do ciazy pozamacicznej czego si ebardzo boje no ale moz enie bedzie zle juz duzo sie wycierpialam juz bym chciala normalnie zyc i przezyc narodziny swojego dziecka :0 swojej zimowej gwiazdeczki jak bedzie dziewuszka to bedzie TOSIA od Antosia bo po co jej zmieniac imie jak to antos tylko ze z pierozkiem wrocil a nie z siuskiem
hej kochane mam pytanie moze glupie ale nie wiem co robic :/
Chcialam malej zrobic odcisk nozki i raczki i mam takie farbki i pomyslalam ze rozmieszam z woda i heja ale teraz sie zastanawiam czy czegos nie narobie przecierz to taka delikatna skorka i w farbkach jest sama chemia :/
Moze sa jakies specjalne rzeczy do tego to sie wstrzymam i kupie
Chcialam malej zrobic odcisk nozki i raczki i mam takie farbki i pomyslalam ze rozmieszam z woda i heja ale teraz sie zastanawiam czy czegos nie narobie przecierz to taka delikatna skorka i w farbkach jest sama chemia :/
Moze sa jakies specjalne rzeczy do tego to sie wstrzymam i kupie
z nudow bo nawet na spacer isc nie mozna bo padai zimno uzupelniam jej album ,ktory prowadze od poczatku ciazy
kupilam tez taka skrzynke i tam wrzucam jej pamiatki takie jak 1 spiochy ,smoczek jak juz bedzie chciala inny ,kaftanik to co juz za male po jednej sztuce opaske z raczki ze szpitala ,pepek pozniej grzechota ,ulubiona zabawka pluszowa pierwszy zabek ,kawalek wlosa i tak az do 18 lat a pozniej jako prezent dostanie
Wieczna pamiatka
kupilam tez taka skrzynke i tam wrzucam jej pamiatki takie jak 1 spiochy ,smoczek jak juz bedzie chciala inny ,kaftanik to co juz za male po jednej sztuce opaske z raczki ze szpitala ,pepek pozniej grzechota ,ulubiona zabawka pluszowa pierwszy zabek ,kawalek wlosa i tak az do 18 lat a pozniej jako prezent dostanie
Wieczna pamiatka
u nas powoli raz lepiej raz gorzej ,pediatra mi mowila ze dzieci przechodza takie fazy ze same nie wiedza czego chca i plaza ,marudza bez powodu ale to podobno przejsciowe
Wiec wiezymy ze bedzie dobrze .
Moja dzisiaj w nocy pieknie spala od 1 jak pojadla do 7 rano potem o 9 byla glodna ,pojadla i zas do 12 spala i teraz tez od 15 spi bo dzisiaj taki spiacy dzien zimno i ciemno za oknem ze tylko spac spi i rosnie
Wiec wiezymy ze bedzie dobrze .
Moja dzisiaj w nocy pieknie spala od 1 jak pojadla do 7 rano potem o 9 byla glodna ,pojadla i zas do 12 spala i teraz tez od 15 spi bo dzisiaj taki spiacy dzien zimno i ciemno za oknem ze tylko spac spi i rosnie
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
swietny pomysł!!!!!!