SylusiaSW
Kochająca:)
Dziewczyny kiedys dały link- znajdziesz tam wszystko łącznie z drukami...:-)
Becikowe - Przewodnik Krok po Kroku
Becikowe - Przewodnik Krok po Kroku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak zmieniajac temat.
Pisalam na watku o lekarzach ze walczymy z zóltaczka mojej Malej bo sie niestety okazalo ze nadal ma.
W zwiazku z powyzszym musialam Mloda odstawic od piersi na 24 h. Ja naprawde nie wiem dlaczego niektorzy twierdza ze karmienie butelka jest latwiejsze i wybieraja to z wygody. To udreka jest jak dla mnie. Robienie tego mleka, wyparzanie, mycie.... O w zyciu. Jedyny plus to to ze nie ma takiej zaleznosci pomiedzy matka butelka i dzieckiem jak pomiedzy matka i jej piersia i dzieckiem
Ja kumam ze takie 6 miesieczne to moze i juz latwiej na butli, ale noworodek.... ?
Ja sie ciesze ze to tylko 24h....
A wogole to sobie specjalnie nigdy z tego nic nie robilam ale to jednak fajnie jak to dziecko malutkie takie przy piersi lezy, z butla to nie to samo. Tylko sie nie poobrazac mamy butelkowe czasem, nie dorabiam do tego filozofi, ot, takie moje odczucia![]()
Powiedzcie,jak wybudzić córę w nocy do karmienia jak ta się za nic nie daje.Dzioba nawet pod groźbą nie otwieraPrzespała 5godzin i dopiero łaskawie zjadła.Fakt,że przed tym wyciągnęła oba cycki
![]()
Witam wszystkich!
U Was też noce coraz gorsze?? Bo mnie strasznie mocno brzuch boli już od dwóch, trzech dni, tak jak na okres. Ale rano jak wstaje wszystko wraca do normy i nic się nie dzieje.
Wczoraj w koncu przygotowaliśmy miejsce dla naszej Basi - ustawiliśmy łóżeczko, ubraliśmy pościelki, koronki, falbanki i inne gadżetywięc już tylko czekamy na wielki dzień. Dzisiaj jeszcze tylko pozostałe porządki przedświąteczne, aby być na bieżąco ze wszystkim
![]()
Kochana,przystawiłam,smyrałam po dzióbku a ta twardo usta razemmoże poprostu przystawic do cyca?![]()