reklama
ionka
Fanka BB :)
Rodziłam na lutyckiej. Dziękuję za odpowiedź na priv.
Króliczatko Peperka Ja miałam to samo, teraz czuję że pomału już mija. Baby blues dotyka 80% kobiet po porodzie. Z tego co pamiętam Ionka też na początku pisała że ciągle płacze. Myślę że duże znaczenie ma tu zmęczenie i nie wyspanie a także świadomość że ta mała istotka jest całkowicie zależna od nas. A co do zalewającej miłości,uważam że przychodzi ona z czasem przynajmniej u niektórych osób. Nie obwiniajcie się. Głowa do góry. Będzie tylko lepiej.
ojjj tak, wyłam calymi dniami nie martwcie się, to naprawde mija. głowy do góry!
co do spacerów, to pierwszy (do lekarza) Ola miała jak miała niecałe 2 tygodnie.
Ja płacę, bo robię prywatnie w przychodni. W szpitalu chyba bym nie musiała płacić, ale do szpitala mam pół godziny jazdy, to na paliwo by wyszło podobnie.Ty płaciłas za ktg mam nadzieje ze nie musez płacic w szpitalu za ktg co?????
Dzisiaj nadal nic ciekawego na ktg, tętno ok, skórczy brak.
Siedzę i nic mi się nie chce,oglądam klan, teraz pierwszą miłość i tak leci czas między palcami.
Ciekawe co u Adeliny, nie odzywała się , pewnie już urodziła.
Witam Was kochane!!!
My już jesteśmy w domku od wczoraj.:-) Troszkę jestem jeszcze zmęczona i obolałą, ale bardzo szczęśliwa. Niestety podczas CC straciłam dużo krwi i mam teraz anemię, ale mój kochany synek chyba wie że nie najlepiej się czuje bo jest bardzo grzeczny, no i oczywiście mam nadzieję że tak już zostanie. Jak będę miała troszkę więcej czasu to wkleję zdjęcie małego i opiszę moją CC choć pewnie nie będzie to ciekawy opis w porównaniu do opisów naturalnych porodów.Trzymajcie się kochane. Trzymam kciuki za jeszcze nie rozpakowane dziewczyny oby jak najszybciej urodziły swoje maleństwa.
My już jesteśmy w domku od wczoraj.:-) Troszkę jestem jeszcze zmęczona i obolałą, ale bardzo szczęśliwa. Niestety podczas CC straciłam dużo krwi i mam teraz anemię, ale mój kochany synek chyba wie że nie najlepiej się czuje bo jest bardzo grzeczny, no i oczywiście mam nadzieję że tak już zostanie. Jak będę miała troszkę więcej czasu to wkleję zdjęcie małego i opiszę moją CC choć pewnie nie będzie to ciekawy opis w porównaniu do opisów naturalnych porodów.Trzymajcie się kochane. Trzymam kciuki za jeszcze nie rozpakowane dziewczyny oby jak najszybciej urodziły swoje maleństwa.
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
dziewczyny a jakich używacie pampersów?????
Jest ktoś kto uzywa dada itp??
Kochana ja dla sebusia uzywam dady z biedronki czasem czasem happy czasem huggies i wiesz co dla Krystianka tez kupialm jedna paczke huggies najlepsze sa pampersy i wlasnie to jest bląd ze mamy kupuja odrazu tylko pampersy, ja tak robilam z sebusiem ciagle tylko pampersy i pampersy a potem jak mial pol roku i kupilam huggiesy to mial tak odparzone dupsko ze az do lekarza z nim szlam bo nie dalo sie niczym wyleczyc. Wiec teraz odrazu bede probowala jakichs tanszych a nie potem dziecka pupka sie przyzwyczai do luksusu i potem odparzenia jak sie da inne. Szczegolnie teraz co i tak co trzy godziny sie dziecku pieluche zmienia jeden raz sie wysika i do kosza. Narazie jade na pampersach bo dwie mega paczki mi zostaly po sebku bo wyrosl a tescie kupili no i dostalam duzo pampersa. A co do Dadów to są ok naprawde. I te chusteczki tak samo Dada , lepsze te dady chusteczki niz te dzidziusia sa okropne!!! przynajmniej dla moich malych dupek
K
króliczątko
Gość
A wiecie ja używam teraz pieluchy najmniejszy roamiar z rossmanna babydeream i są super. Jak pampersy. Polecam i są tanie.
Hej
Już goście pojechali, 1,5h posiedzieli a sprztania na pol dnia:/ hehe standard!!
A ja dzis po KTG troszkie sie martwie niby wszytko ok...wg lekarza zapis prawidlowy ale podczas badania na 3 razy zniknęlo tetno małej nie wiem czy to przey to ze moze gdzies "uciekła" i urzadzenie ni emoglo znaleść go czy mała stracila tetno!! bo jak lezalam przestalam slyszec mała i sie odkrecilam a na ekranie pustaka i za chwile znowu tętno sie pojawilo i nie wiem co o tym myslec gdyby bylo cos nie tak pewnie by mnie zatrzymali ale lekarz ktory to ogladal to chyba za wiele juz nie widzi na oczy - qrza twarz jeszcze takich staruchów zatrudniaja w szpitalach wiec nawet nie spytalam sie go bo jak wyobrazilam sobie jego zrzednieta mine to mi sie wszystkiego odechcialo!!
Już goście pojechali, 1,5h posiedzieli a sprztania na pol dnia:/ hehe standard!!
A ja dzis po KTG troszkie sie martwie niby wszytko ok...wg lekarza zapis prawidlowy ale podczas badania na 3 razy zniknęlo tetno małej nie wiem czy to przey to ze moze gdzies "uciekła" i urzadzenie ni emoglo znaleść go czy mała stracila tetno!! bo jak lezalam przestalam slyszec mała i sie odkrecilam a na ekranie pustaka i za chwile znowu tętno sie pojawilo i nie wiem co o tym myslec gdyby bylo cos nie tak pewnie by mnie zatrzymali ale lekarz ktory to ogladal to chyba za wiele juz nie widzi na oczy - qrza twarz jeszcze takich staruchów zatrudniaja w szpitalach wiec nawet nie spytalam sie go bo jak wyobrazilam sobie jego zrzednieta mine to mi sie wszystkiego odechcialo!!
Czarnuszka.Kroliczątko dzięki wielkie)
Ja jutro jadę wykorzystac moje bony swiateczne i wlasnie zastanawiam sie co kupic mam 1 paczkę pampersów i jutro kupię chyba tez pampersy, a przy najblizszej okazji kupię dadę i bede probować.
A ile te babydream kosztują?
Ja jutro jadę wykorzystac moje bony swiateczne i wlasnie zastanawiam sie co kupic mam 1 paczkę pampersów i jutro kupię chyba tez pampersy, a przy najblizszej okazji kupię dadę i bede probować.
A ile te babydream kosztują?
Witam Was kochane!!!
Witamy z powrotemal masz grzecznego synka....tylko pozazdrościć
ja nadal 2w1...i nadal cisza
reklama
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Też ich używamy ale mają wade...kiepska taśma,odklejają się.Chusteczki z dady używamy i jest o,k.A wiecie ja używam teraz pieluchy najmniejszy roamiar z rossmanna babydeream i są super. Jak pampersy. Polecam i są tanie.