reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Czesc dziewczyny
z tym nie znaniem dnia igodziny to ja sie calkiem zgadzam. Mialam isc na wywolanie w piatek rano a w czwartek w nocy zaczely se skurcze i nic wczesniej na nie nie wskalzywalo.... roznica miedzy wczsniejszymy skurczami a tymi byla taka ze te porodowe bolaly jak na @ i jeszcze w kregoslupie, a te wczesniejsze tylko jak na @... czop mi odchodzil powoli (wydzielina z krwia) z jakies 4 dni i wcale nie czulam ze tej nocy beed rodzic.
Zdecydowanie to moje ostatnie dzieck0 ;) drugi porod a trwal o 2 h dluzej niz pierwsze, ale wiecej opisze na odpowiednim watku i raczej nie dzis. Mala jest super, narazie jest grzeczna, ale z karmieniem wieksze problemy bo mam malo mleka i troche sie obie meczymy, poczekam jeszcze dwie doby i jak dalej bedzie tak ciezko to bede ja dokarmiac, bo nie chce jej i siebie meczyc.

WLasnie patrzylam ze tak duzo dziewczyn sie pisalo na 19-go a tylko Ccaroline dotrzymala daty :) a reszta? myslalam ze kilka z nas miala miec wywolanie tego dnia.

Dziewczyny jaki wygląd mają kupki maluszków. Ja już się martwię źe coś jest nie tak. Kinga robi żółte kupki, taka jajecznica ale część wsiąka w pieluchę bo jest żółta. Martwię się czy to nie biegunka. :-( Karmię piersią. I jeszcze się martwię że tak krótko pije , nieraz tylko 10 minut. :-( denerwuję się a wizytę u położnej i pediatry mam dopiero w piątek. Jak to jest u Was. Mała ma dziś tydzień.

naughty ja tez sie ciesze i myslalam o Tobie i jakies przeczucie dziwne mialam ze moze i Ciebie to spotka, ale kurcze jednak sie nie sprawdzilo :) Juz niedlugo zostalo. Ide wkleje fotke malej z synkiem... i dalej bede meczyc cycki na mleko =D

Dziewczyny jaki wygląd mają kupki maluszków. Ja już się martwię źe coś jest nie tak. Kinga robi żółte kupki, taka jajecznica ale część wsiąka w pieluchę bo jest żółta. Martwię się czy to nie biegunka. :-( Karmię piersią. I jeszcze się martwię że tak krótko pije , nieraz tylko 10 minut. :-( denerwuję się a wizytę u położnej i pediatry mam dopiero w piątek. Jak to jest u Was. Mała ma dziś tydzień.

kupki mojego malego (ma dzis 5 dni) tez tak wygladaja, tez zastanawialam sie czy to ni ebiegunka ale doczytalam ze to prawidlowe:tak: tez karmie piersia, pije roznie czasem 10 minut a czasem 30 :tak:

edit:aaa i dzis odpadl pepuszek!!:-):-):-)

heheh tak jak Ty Wama miałaś swoje plany i przyjście Poli było od tego uzależnione tak ja muszę jeszcze chwilkę Małego potrzymać - przeprowadzimy się, oddam indeks do dziekanatu - i droga wolna :tak: mogę jechać na porodówkę :-)

Swoją drogą shock jaka silna jest determinacja kobiety ! Tak się martwiłaś, że za wcześnie Maleństwo wygonisz z łona swego to Ci Pola pokazała, że mądra mama jesteś i w decyzje Twoje wierzy w pełni heheh

Powodzenia z karmieniem :-)

Zmykam koordynować przerpowadzkę :-) Miłego wieczorku Brzusie i Mamusie

reklama
Do góry