Witajcie,
Cisza pewnie powoli zaczyna wk....ale masz o tyle dobrze, że wiesz, że w piątek zobaczysz Natalkę
Zdrówka dla synka!!!
No i słusznie, niech wymienią komplet....dobijające jest tylko to, że kobieta w zaawansowanej ciąży musi do nich ponownie jechać Daj znać, co załatwiłaśi życzę powodzenia
oj, zdaje się, że się spotkamy na porodówce
nie wiem, nie pomogę:-zawstydzona/y:ja brałam antybiotyki, ale miałam bakteriea teraz też skończyłam serię tzw. na wszelki wypadek....gin uznała, że skoro wcześniej były to zawsze mogą wrócić i przed porodem lepiej dzidziusia zabezpieczyć
Mam wielką nadzieję, już być w domku także od piątku Kochana możesz zapisywać później ja będę dalej kończyła naszą listę
U mnie cisza chyba co jakiś czas czuję ciągnięcie brzucha w dół i kłucia w brzuszku i to tyle
Cisza pewnie powoli zaczyna wk....ale masz o tyle dobrze, że wiesz, że w piątek zobaczysz Natalkę
Zdrówka dla synka!!!
Dziendobry !
Dzewczyny jakie ja mam spanie...!!! mgłabym spac i spac !! Z jednej strony fajnie, ale z drugiej moge przezyc szok, jak mała mi da popalic nocami )
Mi wczoraj w 3 sklepach ekspednientki powiedzialy ze w tym tyg urodze! ciekawe...mogłabym w piatek w moje urodzinki ))
Wkurzylam sie wogole wczoraj, bo odebrałam te firanki, powiesiłam firane, góre i wszystko było ok, gorzej z bokami....okazały sie za krókie !!!! no myslalam ze mnie szlag trafi!! musze dzis z nimi jechac, ciekawe co ona mi z nimi zrobi..!!!! biora kurde kupe kasy za te komplety a nie potrafią nawet dokładnie wymierzyc...ehh..
ide poczytac inne watki
miłego dzionka
No i słusznie, niech wymienią komplet....dobijające jest tylko to, że kobieta w zaawansowanej ciąży musi do nich ponownie jechać Daj znać, co załatwiłaśi życzę powodzenia
nie wszystkie są po i chyba nie będą szybko - tzn. piszę o sobie :-) więc dołączam do Was
Mi mama też dawała tydzień i teściowa - tylko że ponad 1,5 tyg temu a ja czuję że min tydzień albo dwa jeszcze będę się turlać.
A i ja chciałabym jednak urodzić po 21 (wiosenka) - no może nie dokładnie w dzień wiosny /wagarowicza -choć podoba mi się bardzo ta data , ale żeby tego mojego syna nie kusiło w taki dzień robić sobie urodziny bo jak zrobi sobie wagary to już zaczynam się bac
oj, zdaje się, że się spotkamy na porodówce
Dziewczyny mam pytanie, czy ktoras z was stosowala w ciazy tabl dopochwowe clotrimazolum? Mi lekarz na ostatniej wizycie mowil zebym brala po jednej na noc co drugi dzien. Wizyte mialam tydzien temu i przyznam, ze do tej pory nie wzielam ani jednej tej tabl ale to dlatego, ze czytalam w necie, ze to sie stosuje jak jest jakies swedzenie lub pieczenie okolic intymnych a ja nie czuje nic takiego, wiec po co mam brac te tabl? Lekarz nie powiedzial, ze np mam jakies bakterie czy cos tylko zapytal czy mam w domu jakies tabl dopochwowe to powiedzialam, ze mam wlasnie ten clotrimazolum, to on na to, ze moze pani sobie brac po jednej co drugi dzien:/
nie wiem, nie pomogę:-zawstydzona/y:ja brałam antybiotyki, ale miałam bakteriea teraz też skończyłam serię tzw. na wszelki wypadek....gin uznała, że skoro wcześniej były to zawsze mogą wrócić i przed porodem lepiej dzidziusia zabezpieczyć