reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja tak obstawiam ok 23-25 marca, zobaczymy.
A pozostałe z bliskich terminów są już po hihi. To my chyba sie pod kwietniówki podłączymy. Bo tak same na koniec, to glupio.

nie wszystkie są po :no: i chyba nie będą szybko :baffled:- tzn. piszę o sobie :-) więc dołączam do Was:tak:

wrocilam z ikei, mlody mnie tak skopał, ze szok. Mama daje mi tydzien :p No ciekawe:)

Mi mama też dawała tydzień i teściowa - tylko że ponad 1,5 tyg temu a ja czuję że min tydzień albo dwa jeszcze będę się turlać.
A i ja chciałabym jednak urodzić po 21 :-D (wiosenka) - no może nie dokładnie w dzień wiosny /wagarowicza -choć podoba mi się bardzo ta data , ale żeby tego mojego syna nie kusiło w taki dzień robić sobie urodziny :szok: bo jak zrobi sobie wagary to już zaczynam się bac :szok::szok::szok:

reklama
Witam sie i ja z rana:)
Nocka spokojna, tzn budzilam siepare razy ale u mnie to normalne. Oczywiscie oznak porodu brak. Czuje sie swietnie, nawet lepiej niz ok 2 tyg temu, nic mnie nie boli. A tu termin goni:) Zawsze sobie liczylam, ze zostalo np 20 dni, 15 itd a dzis sobie uswiadomilam, ze ja do przyszlego piatku powinnam urodzic, a to juz tak niedaleko. A moze nawet wczesniej bo termin z usg mam na 21 to jeszcze 4 dni a z OM na przyszly piatek. Ehh ale to zlecialo. Mam tylko nadzieje, ze nie przenosze.

heja marcówki :)
u mnie dalej to samo czyli BEZ ZMIAN. Nocka przespana jak dzidziuś. Juz nie odliczam od teraz dni do porodu ;)- moze wtedy cos sie ruszy :p
ide cos wszamac dobrego :D

Czy stosujecie juz szampony do włosków??Jeśli tak to jakie?
Ja narazie nie stosuję szamponu.

Kurcze.. Martwię się trochę bo mój mały jakoś tak ostatnio strasznie krótko je.. Dosłownie 5 minut i koniec. Boję się, że nie je tyle ile powinien :-( Sam się budzi na jedzenie, ale 5 minut, to trochę krótko. No fakt, że bardzo aktywnie je przez ten czas, łapczywie, aż stęka, ale jakoś tak krótko mi się to wydaje.

Witam :) i melduję się, że u nas cisza i spokój!!

Synek tylko mocniej kaszle wybiorę się z nim do lekarza i mam nadzieję, że wyzdrowieje do mojego powrotu z siostrzyczką.

Miłego dnia życzę!

Ja też melduje się z rana 2 w 1, dzisiaj w nocy nawet bóli na @ nie miałam a wczoraj już miałam nadzieje że cos sie ruszy.
Agus i Marry mamy praktycznie te same terminy więc naprawde mam nadzieje ze przynajmniej Was bede mogla tu jeszcze podczytywac za jakis czas:))
Miłego dnia:*

Dziewczyny mam pytanie, czy ktoras z was stosowala w ciazy tabl dopochwowe clotrimazolum? Mi lekarz na ostatniej wizycie mowil zebym brala po jednej na noc co drugi dzien. Wizyte mialam tydzien temu i przyznam, ze do tej pory nie wzielam ani jednej tej tabl ale to dlatego, ze czytalam w necie, ze to sie stosuje jak jest jakies swedzenie lub pieczenie okolic intymnych a ja nie czuje nic takiego, wiec po co mam brac te tabl? Lekarz nie powiedzial, ze np mam jakies bakterie czy cos tylko zapytal czy mam w domu jakies tabl dopochwowe to powiedzialam, ze mam wlasnie ten clotrimazolum, to on na to, ze moze pani sobie brac po jednej co drugi dzien:/

ja brałam dwa razy. codziennie wieczorem przez 6 dni. Miałam drożdzaki i mnie nic nie swedziało i nie pieło ale brałam. Jesli masz infekcje to bierz bo nieleczona infekcja moze ci zaszkodzic

ja brałam dwa razy. codziennie wieczorem przez 6 dni. Miałam drożdzaki i mnie nic nie swedziało i nie pieło ale brałam. Jesli masz infekcje to bierz bo nieleczona infekcja moze ci zaszkodzic

Tylko ja wlasnie nie wiem czy mam jakas infekcje bo gin mi nic nie powiedzial:/ ale mysle, ze to mi nie zaszkodzi i chyba dzis wezme pierwsza tabl.

reklama
Aloha,
U mnie też cisza:-( Mąż obstawia, że się rozsypię do końca tego tygodnia, teściowa, że do końca przyszłego tygodnia. Termin z OM na 26 marca, co jest strzałem z d**y wg mnie. Osobiście ja obstawiam 28 marca, więc zostanę do końca na posterunku i będę pisać sama do siebie :hmm: Wszystkie już pewnie będziecie mieć swoje pociechy, a mój uparciuch będzie siedział:baffled: Strasznie już boli mnie pachwina z lewej strony i kość łonowa z tej samej strony - jak chodzę jest ok, ale jak próbuję wstać z łóżka to muszę zaciskać zęby z bólu:-( Dzidziol za to się uspokoił - nie kopie, tylko się przeciąga albo bawi się ze mną jak go głaszczę, normalnie jak nie moje dziecko:szok: i taki spokojny już 3 dzień jest:confused: normalnie to robił poligon z mojego brzucha, a teraz pełne lenistwo:sorry2:

Do góry