moniSkaBe
Fanka BB :)
mhm, tak pisala.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie dlatego chciałam sie upewnić czy czegoś nie pokręciłam, bo też wydaje mi sie, ze polozna ze szkoly rodzenia mowila, ze jesli tego wyniku nie bedzie to traktuje sie kobiete tak jakby miala tego paciorkowca i podaja antybiotyk
a no chyba , ze tak.
My dostalismy antybiotyk, bo nie mialam tego badania.
Cześć - sorry że jak po ogień ale:
Ja już po rozpakowaniu i w domu nawet.
W czwartek wieczorem odeszły mi wody i w piątek, 12.03.2010 sn o 1.10 urodziła się Dominika.
Kruszynka maleńka - waga 2980g, 53cm, 10pkt.
Obyło się bez nacinania, bez pęknięć, nawet bez otarć, a więc i bez szycia.
Wczoraj wyszłyśmy do domu i cieszymy się rodzinną atmosferą :-)
Ccaroline jeśli możesz to dopisz nas do listy rozpakowanych. Fotkę doślę przy następnej chwili.
Pozdrawiam wszystkie rozpakowane i zapakowane też
Witajcie w śnieżny ale słoneczny dzień
3mam kciuki za dzisiejsze cc i wogle połowa m-ca a rozpakowanych 47 na 91!! No wypakowywać się dziewczyny bo opowieści bym poczytała tego co mnie czeka:/
Ja jutro mam wizyte u gina i może coś się ruszyło w co wątpie bo samopoczucie świetne i 0 obiawów zbliżającego się porodu!! Oj nie chce przenosić małej ale z tydzień jeszcze może poczekać a potem to ma NAKAZ wyklucia się bo święta chce w domq spedzić!! haha jutro też 1wsze KTG-nie mogę sie doczekać!!