Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dzien doberek
Dzieci spia i mam chwilke.
Nocka przespana jedynie 3 wstawania na kamienia ale bez plakania wsumie to zas budzikiem sie budzilam bo ten by pewnie przespał cala noc.
Tylko glowa mnie boli.
Dzisiaj moj K robi pępkowe w remizie ze strazakami i kolegami , ciekawa jestem w jakim stanie wroci i czy nie pobudzi mi dzieci bo ten jak zachleje to do upadlego. Mówilam mu zeby nie wracal na noc ale zobaczymy hehe.
Mnie juz cos strzela siedzac w domu, a pogoda taka wstretne ze najlepiej nic tylko przespac miesiac zeby byla juz wiosna.
Ciekawe jak tam Rybka i dziewczyki , ktore urodzily pierwsze. Nie odzywaja sie coś.
Dzieci spia i mam chwilke.
Nocka przespana jedynie 3 wstawania na kamienia ale bez plakania wsumie to zas budzikiem sie budzilam bo ten by pewnie przespał cala noc.
Tylko glowa mnie boli.
Dzisiaj moj K robi pępkowe w remizie ze strazakami i kolegami , ciekawa jestem w jakim stanie wroci i czy nie pobudzi mi dzieci bo ten jak zachleje to do upadlego. Mówilam mu zeby nie wracal na noc ale zobaczymy hehe.
Mnie juz cos strzela siedzac w domu, a pogoda taka wstretne ze najlepiej nic tylko przespac miesiac zeby byla juz wiosna.
Ciekawe jak tam Rybka i dziewczyki , ktore urodzily pierwsze. Nie odzywaja sie coś.
- trzymam kciuki!!Dziewczyny wody mi odeszły. Jadę do szpitala!
Gratuluje Corenki !!Kejcik powodzenia!
Kochane dziewczyny 1 marca przyszlo na swiat nasze kochane slonko. Corcia ma na imie Jacqueline wazyla 3550 i 52cm dl.Godz porodu 9.45 (polskiego 10.45)porod sn
Przepraszam ze nie napisalam od razu ale lezalysmy w szpitalu przez tydzien.A jak wrocilysmy mialam nie mialam dostepu do internetu.
Zycze powodzenia wszystkim nie rozpakowanym mama i rozpakowanym rowniez