reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Igi, ojjj to minie... ja też miałam deprechę przez tydzień ryczałam i czułam się beznadziejnie :( no ale minęło :)

dobrze, że mąż Ci pomaga, to naprawdę bardzo dużo :)

reklama
A ja wlasnie szykuje pyszna (mam nadzieje) kolcyjke dla mojego kochanego Meza. Wlasnie wraca z 3dniowej delegacji:) Myslalam, ze moze urodze zanim przyjedzie a tu cisza, nic sie nie zapowiada:(

kaaha - super ze zdazyl z tej delegacji :-)

candy - to u Ciebie w sumie szybko sie potoczylo - objawow nie mialas a potem nagle sie rozkrecilo - moze i u nas tak bedzie...:tak:
A jesli to nie tajemnica, to jak tam z rodzicami Ci sie ukladA???? Pomagaja Ci??? Ciesza sie z wnuka??? A Twoj D??? poczuwa sie do pomocy????:confused:

Ja tam nie wiem, moja mała pije codziennie 40ml herbatki z kopru, ładnie po niej pruka, nic ją nie boli.. i wszystko jest ok, z kolką problemu żadnego nie mamy, i obyśmy nie miały... a każda położna to mówi co innego, jedna ci powie, żebyś kopru nie dała, druga stwierdzi, że głupi neantolog przepisał dziecku krople Cebion-multi, a to przecież na żołądek szkodzi... Każda mądrzejsza!

Co do listy są dwie zastępczynie :)

Strasznie źle się czuję, wymiotuję od jakiegoś czasu jest mi nie dobrze, mam straszne mdłości, czy to jakiś objaw, oznaka, miałyście tak??

Co do listy są dwie zastępczynie :)

Strasznie źle się czuję, wymiotuję od jakiegoś czasu jest mi nie dobrze, mam straszne mdłości, czy to jakiś objaw, oznaka, miałyście tak??

ja jeszcze nie rodze i nie mam zadnych objawow ale slyszalam, ze mdlosci, biegunka i ogolnie zle samopoczucie moze byc oznaka zblizajacego sie porodu, ze to raczej na 100% nie oznacza jakiegos zatrucia.
Trzymam kciuki i licze na dalszy rozwoj akcji:)

mi jeszcze tydzień został ...no chyba że będą kazali mi w końcu 2tyg przenosić skoro szyjka taka długa...:-D... No cóż...jakoś dokulam i w końcu urodzę hehe... i moze załapię się na Ryby :-D:-D:-D

ccaroline też czytałąm że mdłosci i wymioty to jeden z objawów - w końcu organizm sie oczyszcza - a nikt nie powiedział że tylko pupą ma sie oczyszczać :-) - w każdym bądź razie trzymam kciuki - niech chociaż Tobie z nas dwóch się uda ;-):-D:-D:-D

Ccaroline ja tez slyszalam, ze wymioty sa czesto oznaka zaczynajacego sie porodu, mam nadzieje ze zle sie czujesz z tego wlasnie powodu, bo wtedy trzymam kciuki, a jesli nie to wspolczuje i lepszego samopoczucia zycze.

reklama
Do góry