reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
A co ja mam powiedzieć??? Dzisiaj mój termin, a u mnie cisza!!a rzeczywiscie Mcgoski dzisiaj nie widac...tez pewnie rodzi kazda urodzi tylko ja nie..moze do wrzesnia bede czekac
Kwietniówki nawet zaczynają mnie przeganiać, właśnie jedna się rozpakowała
ccaroline85
no....a ja myslalam ze w drugiej ciazy to szybko poleci...dupa jasia://
Ja też tak myślałam Dawida urodziłam w skończonym 39 tc, a jak było u Ciebie adelina?
O kurde fiolkowa juz rodzi,z tego co pisala nie miala żadnych objawów masakra!!
Gaba oj to u CIebie tez juz niedlugo się zacznie!!!!
Boże chyba tutaj sama zostanę!!!!
A mcgosia cos sie nie odzywa moze rodzi
a rzeczywiscie Mcgoski dzisiaj nie widac...tez pewnie rodzi kazda urodzi tylko ja nie..moze do wrzesnia bede czekac
dzięki dziewczyny za pamięc i troskę hahaha... jeszcze nie rodzę...ale i moich objawó też nie opiszę zeby nie zapeszyć....
byliśmy na zakupach ze znajomym - w prezencie sprawił nam Nianię Elektroniczną...później posiedzieliśmy trochę u nas aż w końcu wybraliśmy sie do niedawno otwartej knajpki na "praską bułkę z pieczarkami" - chłopaki w sumie mnie wyciagnęli bo chcą abym urodziła w końcu hihihi
jednak melduję się 2w1
fiołkowa trzymam kciuki...
już nie będę powtarzać jaki ten świat jest niesprawiedliwy echhhhhhhh...
kobity - DRAMAT!
ja już po wizycie, babka naprawdę spoko
wprawdzie trochę miną odstrasza, ale uśmiałam się u niej - jak nigdy
ale nie o to, nie o to....
stwierdziła, że:
1. Szymek to Mały na pewno nie będzie
2. Na szczęście głową ułożony, tylko coś mu się nie bardzo spieszy, wrrrr...
3. Szyjkę mam do kości miednicznej i na bank przenoszę, chociaż - jak stwierdziła - z porodem to jak z wojną - nigdy nie wiadomo, kiedy się zacznie
trochę mnie boli, bo w badaniu była mniej delikatna niż mój gin, ale co tam
w ogóle rozbroiła mnie tekstem, że nienawidzi ludzi, którzy traktują kobietę jak "wydalacza płodu" i potem nakazują babkom karmić piersiom, bo w przeciwnym razie traktują je jak złe matki
nie wiem, czemu chodzi opinia, że ona jest okropna w obyciu
ja tam miałam ubaw
zwłaszcza, jak przy płaceniu nazwała mego M bankomatem
w ogóle ona jest ordynatorem naszej porodówki i myślę, że fajnie byłoby trafic na nią przy rodzeniu (w razie gdyby mojego gina nie było na dyżurze)
a fiołkowa to farciara
hehe, trza jakoś wyglądać - jeśli to w ogóle możliwe w 9 miesiącu
no właśnie nawet tych majtek w końcu nie zobaczyła
pierogi...mniaaaaaaaaam
zaraz wyslę M do sklepu po kupne
zazdroszczę kochana
tu Francja, tam rodzice w Szkocji - światowa kobitka z ciebie
ja już po wizycie, babka naprawdę spoko
wprawdzie trochę miną odstrasza, ale uśmiałam się u niej - jak nigdy
ale nie o to, nie o to....
stwierdziła, że:
1. Szymek to Mały na pewno nie będzie
2. Na szczęście głową ułożony, tylko coś mu się nie bardzo spieszy, wrrrr...
3. Szyjkę mam do kości miednicznej i na bank przenoszę, chociaż - jak stwierdziła - z porodem to jak z wojną - nigdy nie wiadomo, kiedy się zacznie
trochę mnie boli, bo w badaniu była mniej delikatna niż mój gin, ale co tam
w ogóle rozbroiła mnie tekstem, że nienawidzi ludzi, którzy traktują kobietę jak "wydalacza płodu" i potem nakazują babkom karmić piersiom, bo w przeciwnym razie traktują je jak złe matki
nie wiem, czemu chodzi opinia, że ona jest okropna w obyciu
ja tam miałam ubaw
zwłaszcza, jak przy płaceniu nazwała mego M bankomatem
w ogóle ona jest ordynatorem naszej porodówki i myślę, że fajnie byłoby trafic na nią przy rodzeniu (w razie gdyby mojego gina nie było na dyżurze)
a fiołkowa to farciara
brawo ! dosyć, ze bielizna jest to jeszcze zadbane ogrody i szponki pomalowane ... to sie nazywa zadbana kobieta w ciąży ... i do tego jaka wysportowana heheh - wiem co mówię, przedwczoraj modelowałam sobie fryzurkę na małej oraz pedicure robiłam. Mój Miły ze zdziwieniem zapytał "sama sobie pomalowałaś?" a ja "nie, kosmetyczka wyszła przed sekundą"
hehe, trza jakoś wyglądać - jeśli to w ogóle możliwe w 9 miesiącu
Mag a skąd ta baba wie w jakich majtach się przychodzi? Przecież i tak je ściągasz hihi. Ale lekarka, co za pomysły?
Ugotuję sobie zaraz pierogi ruskie ale z paczki, i mam trochę zupy od wczoraj także mi to wystarzy, a mąz dzisiaj w Bydgoszczy i Toruniu, to coś tam sobie zje.
no właśnie nawet tych majtek w końcu nie zobaczyła
pierogi...mniaaaaaaaaam
zaraz wyslę M do sklepu po kupne
ja zeszlej zimy mieszkalam jeszcze w chamonix mont blanc..wiec wyobraz sobie ze ledwo przezylam tegoroczny sezon..niedosyc ze z daleka od wszystkich, od Alp..to jeszcze w gdańsku...:///..moglabym chyba sobie jedynie na biegówkach po ulicach popierniczac:d
zazdroszczę kochana
tu Francja, tam rodzice w Szkocji - światowa kobitka z ciebie
ccaroline85
dzięki dziewczyny za pamięc i troskę hahaha... jeszcze nie rodzę...ale i moich objawó też nie opiszę zeby nie zapeszyć....
byliśmy na zakupach ze znajomym - w prezencie sprawił nam Nianię Elektroniczną...później posiedzieliśmy trochę u nas aż w końcu wybraliśmy sie do niedawno otwartej knajpki na "praską bułkę z pieczarkami" - chłopaki w sumie mnie wyciagnęli bo chcą abym urodziła w końcu hihihi
jednak melduję się 2w1
fiołkowa trzymam kciuki...
już nie będę powtarzać jaki ten świat jest niesprawiedliwy echhhhhhhh...
No ciekawa jestem jakie objawy masz Ale skoro nie chcesz zapeszać trzymam kciuki!!
SylusiaSW
Kochająca:)
Ja jade już 5 paczkę 2-5 kg pampers i bella i jak na razie to będę jeszcze te używała bo 3-6 są zbyt duże mimo że mała ma ponad 3 tygodnie!Dolaczam sie do pytania o pieluszki i jaki rozmiar uzywacie? Narazie mam tylko 2 paczki 2-5kg i nie wiem czy nastepne kupic juz 3-6kg czy dalej 2-5kg czy narazie poczekac i zobaczyc jak malutka bedzie rosla......
!
W nocy do 3 a w dzień to zależy ile kupek wpadnie ale około 6-7Dziewczyny a ile pieluszek jednorazowych wam schodzi?
reklama
No u mnie Carroline bylo tak ze urodziłam 4 dni przed terminem poprzednio..czyli powinnam jutro ale jutro ide na uczelnie wiec slabo...;-) ale jak sobie przypominam, na porodówke trafilam z mega skurczami, regularnymi, takimi ze nie mialam sily stac podczas skurczu, mowic i krzyczec juz chcialam..a sie okazalo ze rozwarcie nie teges..znaczy minimalne jakies:// to niech mnie zlapia chociaz skurcze....Juz musze to miec za soba bo 27 mam na uczelni wazny dzien no i musze byc..a tu mi sie plany pomalu krzyzuja.. ach ta córka moja...