reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hahaha niezły przepis...Masło orzechowe? :D ale to drogie jest hehe... może sylviontko wypróbuje :-D aczkolwiek cos jej dzis nie widać - może już urodziła??

Hehe, a i owszem, wypróbuję , bo jak widać, u mnie dalej nic, aczkolwiek dzisiaj po seksie to przynajmniej pojawily się przepowiadające, ale co z tego jak dalszego ciągu nie widać.

Kamikaa czekamy na opowieść i witamy :)

reklama
Dziękuje kochane, jeden stres mniej.. A mała ładnie kupeczki wali, więc nie wiem czy to bóle brzusia..
hehe bóle brzucha wcale nie musza sie rownac problemów z kupa :-D Mój Hankok ma bóle brzucha a wali kupsztale jak szalona :-D dzisiaj zrobiła- małż ja przewijał to go ponownie obsrała. Do tego on nieswiadomy ze ona zawsze wtyka swoje kopytka gdzie nie trzeba nie przytrzymał wierzgacza wiec cała sie utytłała w kupie :-D Wiec miała nadprogramowa kapiel w umywalce. I wiecie co? Po raz pierwszy nie płakała przy myciu :baffled: Chyba wieczorne kapiele będę jej w umywalce urządzać :-D

Ach i wydaje mi sie że ten infacol zaczyna działac bo na razie (tfu tfu) nie pręży sie i nie wybudza. Oby to było przyczyna poprawy :dry:

ufff... nadrobilam :-)

kroliczatko i kamikaa - witajcie :-) Super, ze jzu macie Maluszki przy sobie :-)

Izulqa - powtorze za dziewcyznami - NIE MA SZANS zeby odebrac ci dziecko... Musialabys je skrajnie zaniedbywac, on musialby oczywiscie najpierw udowodnic ze jest ojcem (i bedzie to musial zrobic - podejrzewam ze na swoj koszt bedzie musial zrobic badania DNA). Musialby oczywiscie tez udowodnic ze ma jak sie coreczka zajac itp itd.
Pewnie Cie chcial postraszyc - zobaczysz ze nawet jak zlozy w sadzie popiery to znaim do tego wszystkiego dojdzie to jaksi czas minie i zobacysz czy sie zainteresuje wami... Ty mu dawalas znac ze urodzilas czy w ogole nie masz z nim kontaktu???
Nawet jak bedzie mial prawo do opieki to nie znaczy ze je odbiora Tobei - po prostu ustala wizyty itp. Jak jest taki maluszke to wizyty sa z reguly w domu matki, wiec bedziesz (ty albo ktos z Twoich rodzicow) oko na niego.

No a co do alimentow to wlasnie jak masz zamiar zrobic??? Jemu wytoczyc sprawe (ale to chyab Ty musialabys udowodnic ze jest ojcem Oliwki czyl izaplacic za badania DNA a z tego co wiem sa dosyc drogie) czy Twojemu mezowi???

Dziewczyny - co do kilogramow to policzylam ze od czasu sprzed pierwszej ciazy przytylam 22kg... W tej ciazy 18... Zrzuce maksylanie 15 (ale watpie w to w sumie) wiec zostanie i tak sporo...

moze ccarloline bedzie nastepna???? A candy nie dawala znac jak tam Miloszek??? a madzia i jej Bartus???

Biedna madzia i jej maluszek
Ja dziś cały dzień mam skurcze, no ale nieregularne, brzuch oczywiście cały czas twardy i nie wiem czy jechać na IP czy, niektóre te skurcze są bolesne, a inne nie

ufff... nadrobilam :-)

kroliczatko i kamikaa - witajcie :-) Super, ze jzu macie Maluszki przy sobie :-)

Izulqa - powtorze za dziewcyznami - NIE MA SZANS zeby odebrac ci dziecko... Musialabys je skrajnie zaniedbywac, on musialby oczywiscie najpierw udowodnic ze jest ojcem (i bedzie to musial zrobic - podejrzewam ze na swoj koszt bedzie musial zrobic badania DNA). Musialby oczywiscie tez udowodnic ze ma jak sie coreczka zajac itp itd.
Pewnie Cie chcial postraszyc - zobaczysz ze nawet jak zlozy w sadzie popiery to znaim do tego wszystkiego dojdzie to jaksi czas minie i zobacysz czy sie zainteresuje wami... Ty mu dawalas znac ze urodzilas czy w ogole nie masz z nim kontaktu???
Nawet jak bedzie mial prawo do opieki to nie znaczy ze je odbiora Tobei - po prostu ustala wizyty itp. Jak jest taki maluszke to wizyty sa z reguly w domu matki, wiec bedziesz (ty albo ktos z Twoich rodzicow) oko na niego.

No a co do alimentow to wlasnie jak masz zamiar zrobic??? Jemu wytoczyc sprawe (ale to chyab Ty musialabys udowodnic ze jest ojcem Oliwki czyl izaplacic za badania DNA a z tego co wiem sa dosyc drogie) czy Twojemu mezowi???

Dziewczyny - co do kilogramow to policzylam ze od czasu sprzed pierwszej ciazy przytylam 22kg... W tej ciazy 18... Zrzuce maksylanie 15 (ale watpie w to w sumie) wiec zostanie i tak sporo...

moze ccarloline bedzie nastepna???? A candy nie dawala znac jak tam Miloszek??? a madzia i jej Bartus???

Ja nie chce wytaczać nikomu sprawy o alimenty. Jeżeli biologiczny ojciec mnie poda do sądu do wtedy będzie mi płacił alimenty. Ja nie chce nikomu udowadniac ojcostwa, a jeśli on będzie chciał to niech on płaci za badania.

Tabasia trzymamy kciuki i zazdrościmy Ci!
Iza teraz najważniejsza jesteś Ty i twoja córeczka, a oparciem ma byc dla Ciebie mąż, a nie ojciec biologiczny. Jak masz jakieś problemy to dziel się nimi z nami, bo przecież "co dwie głowy to nie jedna";-).

Powiem Wam, że nie wiem jak przetrwam kilka godzin po czwartkowym specyfiku, bo ja po zwykłej drożdżówce, a później zupie byłam juz dwa razy....wiecie gdzie;-)

Kochane, a kiedy będe mogla pic herbatke z kopru? Bo pisze że dziecku podaje sie po pierwszym miesiacu zycia.. W takim wypadku ja też bede mogla to pic dopiero jak mała skonczy miesiac?

reklama
jejku biedny Bartuś Madzi, nie wyobrażam sobie , co ona musi przezywać:sorry2:
mocno trzymam kciuki i modlę się za niego

hej agniesiak wstawiaj fotki swojego przystojniaka:-D:-D

Do góry