reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Laski nie nadrobie Was :zawstydzona/y:
Wloski zrobione, pakuje torbe i zmykam do szpitala...
Mam nadzieje, ze mnie jeszcze wypuszcza, choc watpie...
Jutro rano Alus bedzie juz z nami! :szok: Ciesze sie i boje zarazem ;-)
Trzymajcie sie!!!

reklama
ja idę do garów...ech... mój konkubent (hahaha:-D) zażyczył sobie ziemniaki zapiekane...tak więc spełnię tą zachciankę a on później moją ;-)

jade do sklepu i podjade moze na stacje odkurzyc samochod, bo jak potem bede wozic w nim malenstwo to musi byc czysciutki, a troche ruchu mi nie zaszkodzi:-p

Dobrze wiedzieć, że nie ja jedyna chce ogarnąć autko przed przyjściem Maleństwa :-)

Tylko, ze szczerze mówiąc to troszkę się boję tej 'gimnastyki' ... :-) może poczekam na 40 tydzień tak jak k_aralajna :-D:-D:-D wtedy to już nawet wskazana jest pomoc w zakończeniu heheh

Ja dzisiaj chyba wagary sobie zrobię - nie jadę na lekcje - w zamian zrobię obiadek z deserem i może skoczę do anestezjologa na konsultacje w spr ZOO. Wieczorkiem mam wizytę u mojej pani Gin - sprawdzimy czy Antek szczelnie zabarykadowany :-)

Laski nie nadrobie Was :zawstydzona/y:
Wloski zrobione, pakuje torbe i zmykam do szpitala...
Mam nadzieje, ze mnie jeszcze wypuszcza, choc watpie...
Jutro rano Alus bedzie juz z nami! :szok: Ciesze sie i boje zarazem ;-)
Trzymajcie sie!!!
WOW - niesamowite tak wiedzieć, że już jutro będzie sie miało Maleństwo w ramionach ! Trzymam kciuki :)
ja idę do garów...ech... mój konkubent (hahaha:-D) zażyczył sobie ziemniaki zapiekane...tak więc spełnię tą zachciankę a on później moją ;-)
Ja też idę do kuchni pomyśleć coś nad obiadkiem.

Cmok Brzusie

Oooo dziewczyny tak mi sie przypomnialo. Wczoraj czy dzis ktoras pisala o jakims badaniu GBS, co to w ogole jest? ja nie mialam nic takiego:/ HBS to robilam ale GBS?

Oooo dziewczyny tak mi sie przypomnialo. Wczoraj czy dzis ktoras pisala o jakims badaniu GBS, co to w ogole jest? ja nie mialam nic takiego:/ HBS to robilam ale GBS?
GBS to badanie pod kątem paciorkowca. Podobno bardzo ważne, powinno się zrobić kilka tygodni przed porodem, żeby nie zarazić dziecka.

reklama
Do góry