reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja sie kilogramami nie przejmuje mam 18 na plusie. Tylko czasem jak sobie pomysle ile bedzie do zrzucenia to mnie to wszystko przeraza, ale trudno mysle ze jakos dam rade:)

reklama
Czesc dziewczyny!!!
Wszystkiego NAjlepszego!!!:-D
Co do kolek to nie mam zielonego pojecia jak to bedzie (w koncu moje pierwsze),
ale z tego co slysze to wcale nie chce sie przekonywac!!!
Mam zamiar karmic piersia, a czego nie powinnam jesc, bo ja nawet nie wiem??!!:sorry2::sorry2::sorry2:

ccaroline hehe ciesz się póki możesz że synek przesypia całe noce bo to tylko kilkudniowy etap przejściowy dla Ciebie :-D:-D

Dokładnie:-D:tak:

Muszę się pochwalić, że właśnie mąż wpadł na chwilkę do domu aby przynieść mi i Natalce po bukiecie róż i słodkości, ja dostałam Merci, a Natalka kinderki, hahahha:-D:-D

O to nasze różyczki, białe Córci:)
Zobacz załącznik 222503

Jeszcze nie urodzilam, ale tych spacerkow nie moge sie juz doczekac:) Ostatnio szlam do sklepu tak ladnie sloneczko swiecilo i gdzie sie nie obejrzalam to ktos z wozkiem szedl. Nawet sobie nie wyobrazacie jak bardzo chcialam byc na ich miejscu. Ale jeszcze troche i przyjdzie moja kolej:)

Witajcie poniedziałkowo!!!!
Na dzień dobry wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet wszystkim BB - dziewczynom...tym starszym - szybkich porodów, najgrzeczniejszych dzieciaczków, mało bezsennych nocy i bezproblemowego wychowania potomstwa;-), tym młodszym - udanych rodziców;-) (to już mają zapewnione:-):-D), zdrówka i szczęśliwego dzieciństwa:tak::tak::tak::tak:

Ja już po spacerku - w przychodni po wyniki badań. Dołączam się do tych, co jutro mają wizytę i mam nadzieję, że usłyszę, że coś już się ruszyło i w tym tygodniu rodzimy:-D:-D:tak::tak:, choć podejrzewam, że mój mały uparciuch się nie posłucha...dziś raczej nie wyjdzie, bo nie ma po co...już dostała swojego tulipana od dziadka:-D:sorry2:....a tu już 39 tydzień leci:szok::szok::szok:

o kilogramach nawet nie chcę mówić:dry::wściekła/y::no::szok:

ccaroline85 śliczne kwiatuszki :-)
Ja od taty dostałam araukarię, a Natalka swojego tulipanka :-D a całą noc nie dała mi spać...zamiast się uspokoić przed porodem, to wierciła się i kopała że szok...

No i moge rodzic:tak: wszystko dla malej gotowe i nawet na dworzu zaczyna sie ocieplac wreszcie, malutka wiedziala ze ma przeczekac mrozy grzecznie w brzuszku:-) Im blizej porodu tym bardziej sie boje ale z drugiej strony chcialabym juz tulic naszego brzdaca i zrzucic ten wielki balon bo juz ledwo sie ruszam.

Wszystkiego Najlepszego Kobietki

Dziekuje :* A właśnie, jak załatwić PESEL?
W momencie jak bedziesz rejestrowała maluszkę w urzedzie miasta i odbierała akt rodzenia to oni automatycznie to załatwiają, tylko czeka się około 2-3 tygodni na nadanie!

kurcze dziewczyny jak ja sie boje tego pepuszka dotykac..

2 dni po porodzie pojawila sie tam krewka, wydaje mi sie ze maluszek pieluszka sobie cos zrobil..
no ale dzisiaj juz jest lepiej. Teraz taka zolta wydzielina jest.
Przemywam sola fizjologiczna, ale jutro chyba ten spirytus kupie.
A moze wykorzystam te waciki LEKO? jak myslicie?
Radze nie czekać bo spirytus przesusza a sól fizjologiczna nie.... żeby nie zaczeło się to babrać bo bedzie problem! Ja uzywałam gazików ze spirytem Leko i Hartmana. U niuni odpadł kikucik wczoraj w nocy i tak długawo!!:sorry2:

ccarolina85 Sliczne rozyczki:-D, moj wraca dopiero o 19:baffled:musze poczekac,
zobaczymy czy zdazy kupic, ale juz zadzwonil i zlozyl zyczenia mi i Ingusi(brzuszkowi):-D.
kaaha Tez sie nie umie doczekac jak bede smigac z niuska:tak:.

reklama
Ja wizyte mam w srode ale dopiero na godz 19:( a chetnie poszlabym juz dzis ale pod warunkiem, ze gin powie, ze sie cos zaczyna dziac i ze urodze na dniach:p

Do góry